Uluslararası Gençlik Kampı Başladı - Son Dakika
Spor

Uluslararası Gençlik Kampı Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen Uluslararası Gençlik Kampı- Katılımcı 20 ülkeden 120 öğrenci- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması ve İngilizce konuşması sırasında alkışlanması- Ülkelerinin bayrağını açan öğrenler- Müzik eşliğinde oynayan gençler Uluslararası Gençlik Kampı Samsun'da başladı- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın da katılımıyla açılışı gerçekleştirilen kampta, 20 ülkeden 120 öğrenci yer alıyor Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen Uluslararası Gençlik Kampı, 20 ülkeden 120 öğrencinin katılımıyla Samsun'da başladı.

01.08.2015 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen Uluslararası Gençlik Kampı- Katılımcı 20 ülkeden 120 öğrenci- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın konuşması ve İngilizce konuşması sırasında alkışlanması- Ülkelerinin bayrağını açan öğrenler- Müzik eşliğinde oynayan gençler Uluslararası Gençlik Kampı Samsun'da başladı- Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın da katılımıyla açılışı gerçekleştirilen kampta, 20 ülkeden 120 öğrenci yer alıyor Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen Uluslararası Gençlik Kampı, 20 ülkeden 120 öğrencinin katılımıyla Samsun'da başladı. 19 Mayıs Gençlik Kampı'nda, "Ortak değerler, ortak gelecek ve genç liderler" temasıyla başlayan kampın açılışını, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaptı. Bakan Kılıç, açılışta yabancı öğrencilere seslenerek, şöyle konuştu: "Umarım Samsun ve Türkiye'den güzel duygularla ve çok farklı hatıralarla ülkelerinize dönersiniz. Buradan özellikle ülkelerinize dönerken sadece hatıralarınızda kalması için değil, ömürlük arkadaşlıklar ve dostluklar edinin. Çünkü hayatınızın ileriki zamanlarında burada edindiğiniz dostlukların nerede ve nasıl karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz. Sizlere nasıl bir destek vereceğini, nasıl bir yol çizeceğini şu anda belki tahmin edemiyorsunuz. Gelişmiş olan şu anki iletişim araçlarına baktığınız zaman birbirinizle çok rahat temas kurabilirsiniz." Kılıç, kampta çok farklı ülkelerden gelen ve aynı zamanda Türkiye'de üniversite eğitimi gören öğrencilerin de bulunduğunu belirterek, "Türkiye'den arkadaşlarla da beraber olacaksınız ve farklı eğitimler alacaksınız. Tartışmalarınız olacak, müzakereleriniz olacak, spor yapacaksınız ama bunun yanında örneğin, İslamofobiyle mücadele konusunu, aynı zamanda kendinizi daha fazla nasıl geliştirmeniz noktasında da eğitimler alacaksınız" ifadelerini kullandı. Kampın, 7 Ağustos'a dek süreceği belirtildi.

Uluslararası Gençlik Kampı Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Gençlik Kampı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement