Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü Yetkilileri Şanlıurfa'da - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü Yetkilileri Şanlıurfa'da

Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü Yetkilileri Şanlıurfa\'da

Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Yetkilileri “Su, Tarım ve Sürdürülebilir Tarımsal Çözümler Programı” kapsamında Şanlıurfa’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

16.06.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Yetkilileri "Su, Tarım ve Sürdürülebilir Tarımsal Çözümler Programı" kapsamında Şanlıurfa'ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Toplantı GAPTAEM Tarımsal Eğitim Merkezinde gerçekleşti. Su, Tarım ve Sürdürülebilir Tarımsal Çözümler Programı kapsamında düzenlenen toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Genel Müdürlüğü Uluslararası Kuruluşlar Daire Başkanı Ahmet Volkan Güngören, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) temsilcileri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Çakmaklı, İl müdür yardımcıları, GAPTAEM Müdürü İbrahim Halil Çetiner ve Müdür Yardımcıları Murat Tarini, Haluk Rastgeldi, TKDK Şanlıurfa İl Koordinatörü Sadık Yetim katıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda sunumlar gerçekleştirildi. Karşılıklı fikir alışverişi ile bölge için yeni proje imkanları değerlendirildi. Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) yetkilileri, " Türkiye, Suriye, Lübnan ve Ürdün'de Suriye Krizinden Etkilenmiş Olan Savunmasız Aileleri Destekleme - Su, Tarım ve Suriye Mülteci Krizi - Sürdürülebilir Tarımsal Çözümler Programı" kapsamında, 11 ile 14 Haziran 2016 tarihleri arasında Şanlıurfa'ya bir çalışma ziyareti gerçekleştirildiğini ve devamında GAPTAEM ile işbirliği yapmak istediklerini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü Yetkilileri Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement