Uluslararası Gloria Senior Open Dans Yarışması Başladı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Gloria Senior Open Dans Yarışması Başladı

Uluslararası Gloria Senior Open Dans Yarışması Başladı

DÜNYA Dans Sporları Federasyonu ile Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Gloria Senior Open 2016 Dans Yarışması, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da başladı.

15.10.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜNYA Dans Sporları Federasyonu ile Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Gloria Senior Open 2016 Dans Yarışması, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da başladı. Yarın sona erecek yarışmada 'Latin' ve 'Standart' branşlarında 25 ülkeden 210 çiftin katıldığı yarışmada yetişkinler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde yarışacak. 65 yaş üstü 6 çift de sergiledikleri performansla ilgi çekti.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş, yarışmaya adını veren Gloria Otelleri sahibi Nuri Özaltın'ın kısa süre önce yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, kendisine rahmet diledi. Gelecek yıllarda organizasyonu üst seviyelere çıkarmak istediklerini aktaran Çinkitaş, "Federasyon yönetimi olarak her zaman bu tür organizasyonları destekliyoruz, yanındayız, arkasındayız" dedi.

İlk gün yarışmalarına Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evi sakinlerinden 65 yaş üstü 6 çift de katıldı. 1.5 aylık hazırlığın ardından yarışmada hünerlerini sergileyen 65 yaş üstü çiftlerden Günen İlhan- Tuncel Yiğit 'Senior 4 Standart' kategorisinde birinci olurken, Esma Pınar- Abdullah Tulu ikinci, Emel Özgür- Süleyman Tanrıöver ise üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal verdi.

Diğer kategorilerde dereceye giren yarışmacılar da ödülleri verildi.

Yarışmayı yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin kişi izledi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uluslararası Gloria Senior Open Dans Yarışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement