Uluslararası Judo Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Judo Turnuvası Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Turnuvadan detaylar Türkiye Judo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Fikret Papur'un konuşması. Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Edirne Uluslararası Judo Turnuvası başladı.

18.06.2016 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Turnuvadan detaylar

Türkiye Judo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Fikret Papur'un konuşması. Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Edirne Uluslararası Judo Turnuvası başladı.

Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen ve Türkiye ile Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan'dan 330 sporcunun katıldığı turnuva, süper minik, minik, yıldızlar, ümitler, gençler ve görme engelliler kategorilerinde gerçekleştiriliyor.

Türkiye Judo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Fikret Papur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın küçük sporcuların yetişmesi ve gelişmesi açısından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Federasyonun Edirne İl Temsilcisi Hadi Kızılyaprak ise uluslararası turnuvaların kentin turizmine de katkı sağladığını kaydetti.

Türk sporcuların, yabancı judocularla karşılaşarak deneyim kazandığını dile getiren Kızılyaprak, turnuvanın yarınki müsabakaların ardından sona ereceğini belirtti.

Uluslararası Judo Turnuvası Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uluslararası Judo Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement