Uluslararası Kafka Konferansı İlk Kez Beylikdüzü'nde Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Kafka Konferansı İlk Kez Beylikdüzü'nde Başlıyor

Uluslararası Kafka Konferansı İlk Kez Beylikdüzü\'nde Başlıyor

Sanat ve sanatçıyı her daim destekleyen Beylikdüzü Belediyesi, ilk kez yapılacak konferansa ev sahipliği yapmanın heyecanını taşıyor.

09.02.2015 13:48  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi işbirliği ile Düşülke Yayıncılık tarafından projelendirilen Uluslararası Edebiyat Konferansları Dizisi'nin ilki olan 2015 Uluslararası Kafka Konferansı, 8-9 Mart tarihlerinde, Açık Radyo 94.9 basın destekçiliğinde, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Önemli Konuklar…

Beylikdüzü Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe Ahmet Soysal, Ali Akay, Aslı Erdoğan, Janset Karavin ve Kathi Diamant katılacak. Ayrıca konferans süresince, Ezel Akay, Haldun Çubukçu, Eraslan Sağlam, Nur Yazgan, Nedim Gürsel, Zeliha Demirel, Latife Tekin, Halim Şafak, Öykü Didem Aydın, Altay Öktem, Hakan Akdoğan, Funda Önkol, Halil Emrah Macit ve Derya Alabora oturumlara konuk olacaklar.

Dopdolu Bir İçerik…

İki gün sürecek etkinlikte; Kathi Diamant'ın Kafka'nın Son Aşkı: Dora Diamant adlı kitabının ve Kafka'nın, gene Düşülke tarafından, orijinal metinlerinin Türkçe ve İngilizce geçmiş çevirileriyle karşılaştırmalı olarak çevirisinin yapıldığı, her biri konferans katılımcılarından birinin özel önsözüyle ve çizimli olarak yayına hazırlanan, Dönüşüm, Dava ve Şato kitapları da tanıtılacak ve imzalanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Kafka Konferansı İlk Kez Beylikdüzü'nde Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement