Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası

Erzurum Karate Takımı, 23-25 Eylül'de Rize'de yapılan şampiyonadan 8 altın, 11 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplam 24 madalya ile döndü.

27.09.2016 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Karate Takımı, 23-25 Eylül'de Rize'de yapılan şampiyonadan 8 altın, 11 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplam 24 madalya ile döndü.

Türkiye Karate Federasyonu ile Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası'nda Erzurum rüzgarı esti.

Türkiye Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi ile antrenörler Muhammet Çelebi ve Emre Karataş yönetiminde Rize'ye giden Erzurumlu karateciler, 8 altın, 11 gümüş, 5 bronz olmak üzere 24 madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi Ahmet Çelebi, Büyük Erkekler kumitede şampiyon olduklarını ve birincilik kupasını Erzurum'a getirdiklerini belirterek, katada ikincilik kupasının yanı sıra büyük bayanlar katada ikincilik ve kumitede üçüncülük kupasını da Erzurum'a getirdiklerini ifade etti.

Çelebi, genç erkekler katada ikincilik kupasını kazanmak üzere toplam 5 kupa ile Erzurum'a dönmenin gururu içerisinde olduklarını dile getirerek, "Müsabakalarda müthiş mücadele ederek ilimizin adını defalarca duyuran ve bu başarıları şehrimize kazandıran tüm sporcularımıza, emek harcayan eğitmenlerimize, maddi manevi destek sağlayan kıymetli velilerimize çok teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement