Uluslararası Kongre Payas'ta Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Kongre Payas'ta Yapılacak

Hatay'ın Payas ilçesi, 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Çin'den Adriyatik'e Sosyal Bilimler Kongresine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

11.03.2016 14:45  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Payas ilçesi, 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "2. Uluslararası Çin'den Adriyatik'e Sosyal Bilimler Kongresi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İktisadı Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD), International Immigration Associtian ve Behrevan Research Institution ile Payas Belediyesi işbirliğiyle düzenlenecek kongreye 20'ye yakın ülkeden akademisyen, bürokrat, siyasetçi ve iş adamının katılması bekleniyor.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilçe olarak ilk defa böyle bir uluslararası kongreye ev sahipliği yapacak olmaktan kıvanç duyduklarını belirtti.

5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 2. Uluslararası Çin'den Adriyatik'e Sosyal Bilimler Kongresine 8 dilde akademik metinlerin kabul edileceği açıklandı.

Kongreye Afganistan Milli Bankası Başkanı Ahmed Cevad Wefa ve Afganistan Bağımsız Arazi Otoritesi Bakan Yardımcısı Muhammed Alim İrade "onur" konuğu olarak katılacak. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Kongre Payas'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement