Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sahiplerini buldu - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sahiplerini buldu

ICSR Ödülleri 6 Aralık'ta Saint Michel Lisesi JeanneDarc salonunda sahiplerini buldu. Ünlü sunucu Müge Anlı'nın da ödül aldığı etkinlikte sektörün önde gelen markaları ödüllendirildi.

08.12.2016 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

JCI Kültür'ün bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslar arası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri 6 Aralık akşamı Saint Michel Fransız Lisesi JeanneDarc salonunda sahiplerini buldu. Önemli marka ve şirketlerin ödül aldığı gecede ünlü simalar da yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan JCI Kültür 2016 ICSR Proje Direktörü Şevket Karadaş şunları söyledi:
"Amacımız sosyal sorumluluk projesi yapan şirket, kurum ve kuruluşları bir araya getirmek, sosyal sorumluluk konusuna dikkatleri çekip farkındalığı arttırmak ve sosyal sorumluluk projesi yapan katılımcıları ödüllendirerek teşekkür etmek. Tüm katılımcılarımıza katkılarından ötürü bir kez daha teşekkür ederiz."

Her sosyal sorumluluk projesini birer ateş böceği gibi gördüğünü söyleyen Firefly Magazin Genel Yayın Yönetmeni Eda Bohur da bu projenin içinde olmaktan, sosyal sorumluluk projesiyle geceye katılan gönüllülerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Amaçlarının sosyal sorumluluk projesiyle ilgili tüm paydaşları bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Bohur, ICSR Ödül gecesi tarzındaki platformların arttırılmasının önemine dikkat çekti.

Müge Anlı'dan Sevgi İzi Projesi

Ünlü sunucu Müge Anlı gerçekleştirdiği "Sevgi İzi" projesiyle ICSR ödül töreninde ödüle layık görüldü. Ödüllerin, Kamu, STK ve Büyük Şirket olmak üzere üç kategoride verildiği gecede katılımcı projelerin sunumlarının ardından ödüller takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sahiplerini buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement