"Uluslararası Palandöken Kupası" - Son Dakika
Spor

"Uluslararası Palandöken Kupası"

"Uluslararası Palandöken Kupası"

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen müsabakaların ikinci gün yarışları sona erdi.

15.12.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen müsabakaların ikinci gün yarışları sona erdi.

Palandöken Dağı'nda, 9 ülkeden 63 sporcunun katılımıyla düzenlenen müsabakaların ikinci gününde yapılan slalom yarışlarında, sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenlenen uluslararası organizasyonların milli kayakçılara önemli kazanımlar sağladığını söyledi.

Milli kayakçıların, 2014 Soçi Olimpiyatları öncesi iyi bir deneyim kazandıklarını vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti:

"9 ülkeden 63 sporcunun katıldığı turnuva çok güzel bir ortamda devam ediyor. Palandöken'de pistler çok güzel. Umarım aynı güzellikte yarışları tamamlarız. Ayrıca, Türkiye'de düzenlenen bu uluslararası yarışlar, sporcularımızın yurt dışında katılacakları olimpiyatlara hazırlanmasında iyi bir deneyim oluyor. Uluslararası Palandöken Kupası veya Uluslararası Sarıkamış Kupası gibi önemli organizasyonlarda derece elde eden sporcularımızın kendine olan özgüvenleri daha çok artıyor. Üstelik önümüzde katılacağımız çok önemli bir organizasyon var. 2014 Soçi Olimpiyatları öncesi Palandöken'de sporcularımız artılarını eksilerini görme imkanı buldu."

Uluslararası Palandöken Kupası yarışlarında ikinci gün yarışlarında bayanlarda, Tuğba Daşdemir birinci, Yasemin Benker ikinci olurken, Dila Kavur üçüncülüğü elde etti.

Erkeklerde ise Hossein Saveh Shemshaki birinci, Mahdi Sologhani ikinci ve Mohammad Kıya Darbandsarı ise üçüncü oldu. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Uluslararası Palandöken Kupası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement