Uluslararası Şifalı Bitkiler Sempozyumuna Katılım İçin Son Fırsat - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Şifalı Bitkiler Sempozyumuna Katılım İçin Son Fırsat

Uluslararası Şifalı Bitkiler Sempozyumuna Katılım İçin Son Fırsat

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Nazım Şekeroğlu, II. Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumunun 22-25 Nisan'da Antalya'da gerçekleştirileceğini söyledi.

24.02.2015 09:39  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğretim üyesi ve Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Derneği (ATABDER) Başkanı Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, II. Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu 22-25 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirileceğini söyledi.

ATABDER Başkanı Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, 22-25 Nisan 2015 tarihlerinde Antalya'da ASKA Lara Deluxe Otel'de düzenleneceğini ifade ederek, "II. Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Sempozyumu, MESMAP-2"na dünyanın dört bir yanından şifalı bitkiler konusunda çalışan bilim insanları ve uzmanlar katılacaktır. Sempozyuma ülkemizin seçkin üniversitelerinden eczacılık, tıp, ziraat, orman, biyoloji, kimya, veterinerlik alanlarında şifalı bitkiler konusunda birçok uzman da katkı sağlıyor. Türk Havayolları, Gıda, Tarım Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri bakanlığı başta olmak üzere ulusal ve uluslararası düzeyde birçok kurum ve kuruluşun destek verdiği bu büyük organizasyona 50 farklı ülkeden bilim insanları ve konu ile ilgilenen uzmanların katılması bekleniyor. Sempozyumda sunulacak bildirilerden seçilen bilimsel çalışmaların bir kısmı dünyaca tanınmış 'ındustrıal Crops And Products - Elsevıer' dergisinde basılacak. Sempozyuma katılımlar için son tarih 27 Şubat 2015 olarak uzatılmıştır. Sempozyum ile ilgili bilgilere www.mesmap.org internet sayfasından ulaşılabilir" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Şifalı Bitkiler Sempozyumuna Katılım İçin Son Fırsat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement