Uluslararası Tenis Turnuvası Nefesleri Kesti - Son Dakika
Spor

Uluslararası Tenis Turnuvası Nefesleri Kesti

Uluslararası Tenis Turnuvası Nefesleri Kesti

Uluslararası Buca Belediye Başkanlığı Bayanlar Tenis Turnuvası’nda kupa Karadağ’ın oldu.

11.07.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Buca Belediye Başkanlığı Bayanlar Tenis Turnuvası'nda kupa Karadağ'ın oldu. 19 ülkeden 22'si yabancı olmak üzere toplam 39 tenisçinin katıldığı ve 10 bin dolar ödüllü turnuvanın tek bayanlar kupasını Karadağ'dan Ana Veselinovic kaldırdı.

Buca'da bayram tatili Uluslararası Tenis Turnuvası heyecanıyla şenlendi. Güçlü raketlerin şampiyonluk için verdiği muhteşem mücadeleler nefesleri kesti. Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından 2-10 Temmuz tarihleri arasında Buca Belediyesi Tenis Kulübü kortlarında düzenlenen Uluslararası Buca Belediye Başkanlığı Bayanlar Tenis Turnuvası, birbirinden heyecanlı müsabakaların ardından tek bayanlarda Karadağlı tenisçi Ana Veselinovic'in şampiyonluğuyla sona erdi. Turnuvanın tek bayanlar finalinde Venezuelalı Aymet Uzcategui ile kıran kırana bir maç sergileyen Ana Veselinovic, setleri 6-3 ve 6-4 alarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın final karşılaşması Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilerek Radyo Romantik Türk tarafından canlı olarak tenis severlere aktarıldı. Turnuva sonunda kupayı kazanan Ana Veselinovicpara ödülünü Ege Çağdaş Eğitim Vakfı'na (EÇEV) bağışladı.

İki kupayla ayrıldı

19 ülkeden 22'si yabancı olmak üzere toplam 39 tenisçinin katıldığı 10 bin dolar ödüllü turnuvanın çift bayanlar finalinde ise Vlada Ekshiborava (İsrail) ile birlikte korta çıkan Ana Veselinovic, Eden D'oliveira (Güney Afrika) ve Maria Fernanda Herazo Gonzalez (Kolombiya) çifti ile yaptığı karşılaşma sonunda çiftler şampiyonluğunu da alarak, Buca'dan iki kupayla ayrılma başarısı gösterdi.

Şampiyondan EÇEV'e anlamlı bağış

Heyecanlı geçen final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyonluğu kazanan Ana Veselinovic birincilik kupasını Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gündüz'ün elinden alırken, ikinciliği kazanan Aymet Uzcategui'ye kupasını ise CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya verdi. Turnuva sonunda kupayı ve para ödülünü kazanan Ana Veselinovic, kendisine Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık tarafından takdim edilen para ödülünü, genç kızların eğitimi için EÇEV'e bağışladığını açıklayarak anlamlı bir jest yaptı. Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık eğitime verdiği güzel destekten ötürü başarılı tenisçiye teşekkür ederken, izleyiciler şampiyon Ana Veselinovic'i alkış yağmuruna tuttu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Uluslararası Tenis Turnuvası Nefesleri Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement