Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği'nden Başkan Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği'nden Başkan Yazgı'ya Ziyaret

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği\'nden Başkan Yazgı\'ya Ziyaret

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk, Aksaray İl Başkanı İlker Ataseven, Konya İl Başkanı Osman Çakmakçı ve dernek üyelerinden oluşan bir heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

05.02.2015 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk, Aksaray İl Başkanı İlker Ataseven, Konya İl Başkanı Osman Çakmakçı ve dernek üyelerinden oluşan bir heyet, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti.

Dernek Genel Başkanı Rahim Türk, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada Aksaray'da Güler yüzlü bir belediye başkanı görmekten mutluluk olduklarını ifade ederek, "Aksaray gerçekten çok güzel bir şehir. Burada olmak çok mutluyuz. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. Ziyaret kapsamında Sultanhanı'nı ziyaret ettik. Sultanhanı'da Aksaray'ın muhteşem değerlerinden biri. Aksaray'da karşımızda sizin gibi güler yüzlü bir başkan gördüğümüz için çok mutluyuz. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Türk'e ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Öncelikle Aksaray'ımıza hoş geldiniz diyorum. Daha önce Aksaray'ımızdan hep geçiyordunuz ama ilk defa şehir merkezine gelerek bizi ziyaret ettiniz. Sizlere Teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızın da verimli olacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği'nden Başkan Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement