Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde 'dijital dönüşüm' - Son Dakika
Sağlık

Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde 'dijital dönüşüm'

Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'ni "Inno Vision - Dijital Dönüşümün Vazgeçilmez Paydaşı Olmak" temasıyla 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde Wyndham Grand Otel'de gerçekleştirecek.

27.10.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TİDE'nin Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde, Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü (IIA) Başkanı Angela Witzany, IIA ve Avrupa İç Denetim Enstitüleri Konfederasyonu (ECIIA) Eski Başkanı ve Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Başkanı Hurşit Zorlu ve TİDE Yönetim Kurulu Başkanı Menteş Albayrak'ın açılış konuşmalarının ardından, Siemens A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Ali Rıza Ersoy "Endüstri 4.0" başlıklı sunumunu gerçekeştirecek.

İş dünyasının dijital gündemi

Kongrenin ilk gün paralel oturumlarında Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı Hizmetleri Direktörü Altuğ Kul, "Dijital Dönüşüm ve Yazılım Lisans Yönetimi", KPMG Türkiye Danışmanlık Hizmetler Direktörü Naciye Kurtuluş Sime "Geleceğin İç Denetimi", EY Türkiye İş Sürekliliği ve Kriz Yönetimi Hizmetleri Lideri Ender Bebek ve EY Türkiye Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri Ümit Yalçın Şen "Siber Güvenlik Tehditleri İçin Kriz Yönetimi ve İş Sürekliliği", PWC Türkiye Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri Burak Sadıç ve PWC Türkiye İç Denetim Hizmetleri Kıdemli Müdürü Albina Şakaklı "Kişisel Verilerin Korunmasında İç Denetimin Rolü" konularında katılımcılara yeni gelişmeler hakkında bilgi aktaracak.

Kongrenin ilk günü, CNN Türk'ten Emin Çapa'nın sunumu ve ARGE Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yılmaz Argüden'in "Kurumsal Yönetişim ve İç Denetimin Rolü" sunumunun ardından, moderatörlüğünü IIA ve ECIIA Eski Başkanı ve Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte'in üstlendiği, IIA Başkanı Angela Witzany, Avrupa Komisyonu Kamu İç Kontrol Görev Gücü Eski Başkanı Robert Gielisse ve TİDE Başkanı Menteş Albayrak'ın katılımıyla düzenlenecek "Küresel Perspektifler ve Yeni Eğilimler" oturumuyla tamamlanacak.

İç denetim perspektifinden dijitalleşme, yenilikçilik ve güvenlik

TİDE'nin Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nin ikinci günü Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte'in ilk gün değerlendirmesi ve ACCA Türkiye Başkanı Filiz Demiröz ile Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek'in açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından TİDE Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun'un moderatörlüğünde, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Doç. Dr. Işın Çelebi, Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Garanti Bankası İç Denetim Kontrol ve Uyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cüneyt Sezgin'in katılımıyla düzenlenecek "Denetim Komitesi Perspektifinden Yönetim Kurullarının Yeni Gündemi: Dijitalleşme, İnovasyon, Siber Güvenlik ve İç Denetimin Rolü" başlıklı oturumla devam edecek.

IIA Başkanı Angela Witzany'nin "Denetim Asla Uyumaz" başlıklı konuşmasının ardından, Actera Group'tan Dave Dorner "Yatırımcıların Gözünden Denetim Fonksiyonunun Önemi", TİDE Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Usluer "CBOK: Yönetime Işık Tutmak ve İç Denetimi Keşfetmek, CBOK Raporlarına Genel Bakış ve Türkiye Sonuçlarından Öne Çıkan Noktalar" başlıklı sunumlarını gerçekleştirecek.

Kongrenin ikinci gün paralel oturumlarında Fordefence Adli Bilişim Lab. Genel Müdürü Mustafa Sancar "Bilişim Suçlarının Tespiti ve Dijital Delillerin İncelenmesi", KKB Yönetim Kurulu Üyesive Genel Müdürü Kasım Akdeniz "Ticarette Güveni Mobile Taşıyan Uygulama: Findeks Karekodlu Çek", SAP Türkiye Finansal Çözümler Yöneticisi Burcu Kutlu "Dijital Ekonomi Çağında İç Denetim", Teammate, Wolters Kluwer Stratejik Pazar Geliştirme Kıdemli Müdürü Cladio De Los Rios "Denetim Komitesi Raporlaması: Eğilimler ve İyi Uygulamalar" konularını katılımcılarla paylaşacak.

Network arasının ardından ikinci gün paralel oturumlarında Korn Ferry Onursal Başkanı Şerif Kaynar "Etkin İç Denetim Organizasyonu ve Global Örnekler", ELC Danışmanlık Kurumsal Eğitim Direktörü, Yönetici Ortak Andy Kovacs ve Enerjisa İç Denetim Başkanı Özge Aşçıoğlu "Denetimde Kritik İletişim Anlarının Yönetilmesinde İletişim Açısından Yeni Bir Yaklaşım", Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert "Neden 'Coso İç Kontrol-Bütünleşik Çerçeve?" ve TİDE Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Yurdalan moderatörlüğünde, Finansbank Teftiş Kurulu Başkanı Ersin Demir, Denizbank Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Işık, Garanti Bankası Teftiş Kurulu Başkanı Osman Bahri Turgut ve YKB Teftiş Kurulu Başkanı Stefano Perazzini katılımıyla "Finans Sektöründe Dijitalleşme, İnovasyon ve Siber Güvenlik" konuları mercek altına alınacak.

TİDE'nin Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi, Kongre Başkanı Prof. Jean Pierre Garitte'in kapanış konuşmasıyla tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Uluslararası XX. Türkiye İç Denetim Kongresi'nde 'dijital dönüşüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta Depremden Etkilenenlere Psikososyal Destek
    12:10 Tokat'ta Depremden Etkilenenlere Psikososyal Destek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından oluşturulan psikososyal destek ekipleri, Tokat'ta meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara gece boyunca destek sağladı. Ekipler, depremzedelere görüşmeler yaparak psikososyal destek verdi ve geceyi dışarıda geçirmek zorunda kalanları misafirhanelere yönlendirdi. Çalışmaların bugün de devam edeceği belirtildi.

  • İzmir'de 8 yaşındaki çocuk, yumurtalık tümörü ameliyatıyla sağlığına kavuştu
    12:08 İzmir'de 8 yaşındaki çocuk, yumurtalık tümörü ameliyatıyla sağlığına kavuştu

    İzmir'de karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye giden 8 yaşındaki çocuğun sol yumurtalığında tümör tespit edildi. Robotik cerrahi teknolojisiyle gerçekleştirilen ameliyat sonucunda çocuğun vücudundaki tümör alındı ve sağlığına kavuştu. Robotik cerrahi teknolojisi, çocuklarda da kullanılan bir yöntemdir ve hassas bir şekilde çalışmayı sağlar.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı
    08:52 İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı

    Hatay İskenderun ilçesinde yaşayan bir vatandaşın parmağına batan dikiş makinesi iğnesi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartıldı. İskenderun İlçesi'nde bulunan Sakarya Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşın parmağına batan iğne, 112'yi araması üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından sorunsuz bir şekilde çıkarıldı.


Advertisement