Ulusoy Hız Kesmeden Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Ulusoy Hız Kesmeden Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ulusoy Hız Kesmeden Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sakarya AK Parti Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, adaylık süreciyle alakalı istişareleri sürdürmek adına hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

27.02.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya AK Parti Milletvekili Aday Adayı Levent Ulusoy, adaylık süreciyle alakalı istişareleri sürdürmek adına hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Birçok aday adayına göre oldukça fazla temasta bulunduğu gözlenen Levent Ulusoy aldığı geri dönüşlerden memnun olduğunu dile getirdi. Biri dizi ziyaretlerini bugün de sürdüren Levent Ulusoy, öncelikli olarak Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ziyaret ederek seçim süreci hakkında görüşmelerde bulundu. Karakullukçu tarafından gösterilen ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür edip, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen Ulusoy, partililere projelerini anlatıp destek istediğini belirtti.

Pamukova AK Parti İlçe Başkanı ve ilçe yönetim kurulu üyelerini de ziyaret eden Levent Ulusoy, Yeni Türkiye Yolunda neden göz bebeğinin Sakarya olduğu hakkında partililere bilgi verdi. Ekonomide, eğitimde, sağlıkta, teknoloji alanında birçok projesinin olduğunu söyleyen Ulusoy, iş hayatında ki deneyimini siyasi hayatında kullanacağını partililerle paylaştı. Pamukova ilçesinden Geyve ilçesine geçen Levent ULUSOY, Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA'yı makamında ziyaret ederek projeleri hakkında istişarede bulunup daha sonra AK Parti Geyve ilçe teşkilatıyla bir araya gelip AK Partinin siyasi politikalarının başarısı ve Sakarya için daha neler yapılabileceği hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Partililer tarafından ilgiyle dinlenen Levent ULUSOY, gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu, Adaylık süreci yaşandığında da aynı kolaylıkla iletişim halinde bulunabilecek bir vekil olacağını iletti.

Gezdiği ilçelerde özellikle esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Levent ULUSOY adeta adaymış gibi AK Parti'nin izlediği politikalar hakkında esnafa bilgi verip desteklerinin aynı şekilde sürmesi için oy istediği gözlendi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulusoy Hız Kesmeden Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement