Ümit Kalko ile Hedef Süper Lig - Son Dakika
Spor

Ümit Kalko ile Hedef Süper Lig

Ümit Kalko ile Hedef Süper Lig

Silivrispor Kulübü’nün olağan genel kongresi pazar günü gerçekleştirildi.

13.06.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silivri spor Kulübü'nün olağan genel kongresi pazar günü gerçekleştirildi. Tek başkan adayı olan kongrede Mektebim Okulları kurucusu Ümit Kalko, Silivrispor'un yeni başkanı seçildi.

Silivri Sporlu Taraftarlar Derneği'nde düzenlene kongreye Mektebim Okulları Kurucusu Ümit Kalko, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor yöneticileri, taraftarlar ve çok sayıda kongre üyeleri katıldı. Silivri halkı, taraftarı ve esnafının desteğini alan Kalko, tek başkan adayı olduğu kongrede Silivrispor'un Başkanı seçildi. Eğitim alanında büyük başarı yakalayan Kalko, şimdi ise Silivrispor'da başarılar elde etmek istiyor. Kongrede konuşan Kalko, gelecek dönemde 3. Ligde mücadele eden Silivrispor'un borçlarını azaltma çalışmaları, transfer çalışmaları, alt yapı çalışmaları ve taraftarlardan beklentileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"İKİNCİ YIL BİZDEN ŞAMPİYONLUK BEKLEYİN"

Yapacakları hakkında bilgi veren Başkan Kalko şöyle konuştu:

"Beş sene önce okul yatırımına başladığımızda 200 öğrencimiz vardı. Beş sene sonra bu sayı 25 bin öğrenciye ulaştı. Burada önemli olan şey istikrar,irade ve mücadeleydi. Silivrispor içinde bu geçerli olacak. İstikrar birinci önceliğimiz. Mevcut hocamızla görüşmeden dışarıdan bir hocayla görüşmeyeceğiz, mevcut başarılı futbolcumuzdan görüşmeden dışarıdan kısa vadede futbolcu transferine hemen acele odaklanmayacağız. Silivrili malzemecimiz, doktorumuz varsa bu ihtiyaçlarımızı Silivri içinden çözmeye çalışacağız. Bu ihtiyaçları içeriden temin edemezsek dışarıdan bakacağız. Silivri'nin en güzel ve en büyük dostu biz ve Silivrililer. Bundan sonraki süreçte benden ilk yıl şampiyonluk beklemeyin. İlk yılı borçları yapılandırma, sindirme ve rahat nefes aldırma yılı olarak görün. İkinci yıl bizden şampiyonluk bekleyin. Bu uğurda şahsım adına maddi ve manevi desteği vereceğime söz veriyorum."

"SİLİVRİSPOR'UN FUTBOL DIŞINDA BİRÇOK BRANŞI VAR"

Silivrispor'un büyük camia olduğunun altını çizen Başkan Kalko, "Futbol dışında birçok branşı var. Basketbol ve voleybol alanlarında da çalışmalar yapmayı planlıyorum. Çok büyük bütçe istemeyen, sadece emek ve ufak maddi destek isteyen branşlar. Mektebi Okulları olarak Türk Voleybol Federasyonu'nun Milli Takımı'nın ana sponsoruyuz.Türk Voleybol Federasyonu Başkanı'nı Silivri'de misafir ederek, voleybol takımımızı nasıl profesyonelleştirebiliriz? Nasıl 1. lige çıkarıp, Galatasaray ve Fenerbahçe ile Silivri'de nasıl maç yapabiliriz? diye konuşacağız. Basketbolda Büyükçekmece ile kardeş takım anlaşması yaparak başarılar elde etmeyi ümit ediyorum" dedi.

Silivri, İstanbul'un güzide ilçelerinden bir tanesidir diyen Başkan Kalko, "İlçeleri güzelleştiren şeyler, köprüler, parklar, bahçeler değil, vatandaşların aidiyet duygusunu hissettikleri bazı yaşam alanları da olması lazım. Bunlardan en önemlilerinden bir tanesi spor kulüpleridir. Silivrispor profesyonel ve 3. Ligde oynayan bir takım. Hedefleri 2. Lig hatta 5 yıllık süreçte Süper Lig olan bir takım. Bizim amacımız, Silivrispor'u daha iyi noktalara taşımak" şeklinde konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN BORÇLARIN SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMASI"

Borçlar Türkiye'nin bir gerçeği olduğuna vurgu yapan Başkan Kalko, "Spor kulüplerinin önemli kısmının ciddi borçları var. Önemli olan, borçların olmasından ziyade borçların sürdürülebilir hale getirilmesidir. Silivrispor'da gelirleri arttırıcı, giderleri azaltıcı ve mevcuttaki borçları yapılandırıcı bir takım çalışmalarımız olacak. Biz sadece borçları azaltamaya odaklanmayacağız, kulübün başarısı için çalışacağız. Kulübü nasıl başarılı hale getirebiliriz? Minimum bütçelerle bunu nasıl yapabiliriz? mevcuttaki borç yükünü bu anlattığım duruma olumsuz yönde etki etmemesini sağlayabiliriz? diye kararlar çalışması yapacağız. Bu konuda Rabbim şahsıma ve tüm yöneticilere yardımcı olsun" diye konuştu.

"TRANSFER İÇİN TEKNİK DİREKTÖR İLE TOPLANTI YAPIP KARARLAR ALACAĞIZ"

Transfer çalışmalarına değinen Başkan Kalko," Mevcuttaki teknik direktör ile toplantı yapıp kararlar alacağız. Takımı yöneten ve günün sonundan hesap veren kişi teknik direktörümüzse, bize alternatifli bir transfer listesi verecek, bunun ile alakalı bir takım görüşmeler yapmıştık ama sonlandırma aşamasına geleceğiz. Bütün gücümüzle Silivrispor'un daha iyi noktalara gelmesi için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"TARAFTAR BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN"

Taraftara mesaj veren Başkan Kalko, "Silivri halkından en büyük beklentim kulüplerine destek olmaları ve tek vücut olmalarıdır. Silivrispor'u kalındıracak bütünleşmiş bir yapı içinde daha iyi yerlere taşımak için stadyumda bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümit Kalko ile Hedef Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi
    01:52 Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. İlk maçta berabere kalan takımların rövanşında Real Madrid öne geçse de City'nin golüyle skor eşitlendi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Real Madrid, penaltı atışlarında daha başarılı olarak yarı finale adını yazdırdı. Turnuvada Salı akşamı oynanan diğer maçlarda ise Paris Saint-Germain ve Dortmund yarı finale yükseldi.

  • İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti
    01:47 İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı'na kadar konvoy yaptı ve basın açıklaması yaptı. Taksiciler, seslerini duyurmak ve benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

  • Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi
    01:01 Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City'yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İlk yarıda Real Madrid öne geçerken, Manchester City ikinci yarıda beraberlik golünü buldu. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti ve Real Madrid rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

  • Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı
    00:53 Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''erken final'' olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasında oynanan çeyrek final rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanan dev maçta seri penaltı atışlarını 4-3 kazanan Real Madrid, son yarı final biletinin sahibi oldu. İspanyol temsilcisi, yarı finalde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

  • Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi
    00:09 Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. İki takım arasında İngiltere'de oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

  • Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi
    23:57 Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Mücadelenin tek golü Joshua Kimmich'ten geldi.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı
    23:24 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı

    Türk atçılığının önemli mekanlarından biri olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı. Sezonun açılışında birçok yarış gerçekleşti ve kazanan safkanlara ödüller takdim edildi. İstanbul'da 17 Kasım'a kadar sürecek olan sezon, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere toplam 93 yarış gününe ev sahipliği yapacak.


Advertisement