Ümit Uysal: Birlikte Başaracağız - Son Dakika
Yerel

Ümit Uysal: Birlikte Başaracağız

Ümit Uysal: Birlikte Başaracağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, seçimlere bir hafta kala çalışmalarına devam ediyor.

23.03.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, seçimlere bir hafta kala çalışmalarına devam ediyor. "Eşit Hizmet Temiz Siyaset" sloganıyla Muratpaşalılardan tam destek alan Uysal, önce Tahılpazarı Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Uysal ve ekibinin ikinci adresi ise Diyarbakırlılar Derneği oldu. Balbey-Kaleiçi ve Haşim İçcan'ın bir bütün olarak düşündüklerini ifade eden Uysal, hizmette geri kalmış bir bölge olan Antalya'nın en eski mahallelerinden Tahılpazarı esnafından da tam destek aldı. Uysal, cadde esnafının sorunlarını dinleyerek, "Birlikte Başaracağız" mesajı verdi.

TAHILPAZARI ESNAFIYLA BULUŞTU

Mahalledeki otopark ve aydınlatma sorununu cadde esnafının desteği ile çözeceklerini vurgulayan CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Uysal, " Haşim İşcan'da yapacağımız yeni düzenlemeler ve etkinlikler Tahılpazarı'nı da etkileyecektir. Bölge esnafı konsept cadde istiyor. Bölge esnafı ve muhtarımızla da sürekli fikir alışverişinde olarak kentin kalbinde yer alan bu mahallelimizin sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Bölgedeki belediye mülklerini de inceleyip mahalle sakinini isteği doğrultusunda yeşil alan oranlarını da artırmayı hedefliyoruz" dedi.

ÇATI BİR STK MERKEZİ KURULACAK

Tahılpazarı mahallesi ziyaretinin ardından Antalya'da yaşayan Diyarbakırlılarla bir araya gelen Ümit Uysal ve ekibi yöresel lezzetlerden olan çiğköfte ve Diyarbakır burma kadayıfı olan sofrada karşılandı. Yemeğin ardından yaptığı konuşmada kentteki hemşeri derneklerinin önemine vurgu yapan CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Avukat Ümit Uysal, "Toplumsal sorunları çözüm paydaşlarından biri sivil toplum örgütleridir. Biz kentimizdeki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) bir araya getirerek ilk yerel sivil toplum merkezini kuran belediye olacağız. Burası, Muratpaşa için ortak yenilikçi sosyal projeler üretilen bir çözüm alanı olacak. Yine kent mozaiğinin önemli bir parçası olan hemşeri dernekleri ile sürekli ortak akıl oluşturmak için dirsek temasında bulunacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ümit Uysal: Birlikte Başaracağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement