Umke Personeline "İp Sistemleri ve Taşıma Teknikleri" Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Umke Personeline "İp Sistemleri ve Taşıma Teknikleri" Eğitimi

Rize'de Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'nde (UMKE) görevli personele "İp Sistemleri ve Taşıma Teknikleri" eğitimi verildi.

10.08.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'de Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri'nde (UMKE) görevli personele "İp Sistemleri ve Taşıma Teknikleri" eğitimi verildi.

İkizdere ilçesi Rüzgarlı mevkisinde İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen seminere, Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt'tan 29 personel katıldı.

Eğitimde çalışanlara, ip düğümleri, iple iniş, emniyet alma, toprak tırmanış, sedyeyle hasta indirme gibi konular anlatıldı.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, UMKE'nin kent ve ülke genelinde her türlü acil durum ve afetlerde en kısa sürede en iyi biçimde müdahale edebilecek kişilerden oluştuğunu söyledi.

Tepe, bu personellerin üst seviyede ve her an hazırda olabilmeleri için bu eğitimlerin önemli olduğunu belirterek, "Teorik ve pratik eğitimler özellikle ilimiz ve bölgemiz coğrafyasına uygun şekilde detaylandırılarak devam edecektir. Vatandaşlarımıza en zor anlarında hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Umke Personeline 'İp Sistemleri ve Taşıma Teknikleri' Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement