Ümraniye'de Tatile Gidemeyen Çocuklar Yüzme Öğrendi - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'de Tatile Gidemeyen Çocuklar Yüzme Öğrendi

Ümraniye\'de Tatile Gidemeyen Çocuklar Yüzme Öğrendi

Ümraniye Belediyesi'nin tatile gidemeyen çocuklar için hazırladığı yüzme kursları bitti. Binlerce çocuk yüzme öğrendi, İstanbul'da tatil keyfi yaptı.

04.09.2015 21:38  Güncelleme: 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediyesi, çeşitli sebeplerle tatile gidemeyen çocuk ve gençlere, 6 hafta boyunca ücretsiz yüzme kursu eğitimi vererek, onlara tatil imkânı sundu. 10.000'lerce öğrencinin katıldığı kurslar kapanış törenleri ile sona erdi. Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fatih Ortaokulu'nda gerçekleştirilen törenlere; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Sadoğlu, belediye birim müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, kurs öğretmenleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

"YÜZME BİLMEYEN KALMASIN"

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir; 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' sloganıyla yola çıkan Ümraniye Belediyesi Yüzme Kursları hakkında bilgi vererek, "Amacımız ilçenin her yanında ikâmet eden değerli hemşehrilerimize eşit ölçüde hizmet götürmek." dedi.

BAŞKAN HASAN CAN: ÇOCUKLARINI BİZE GÜVENLE EMANET EDEN AİLELERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; "Göreve geldiğimiz günden bugüne hangi iş bizim işimizdir diye bakmadık. Ümraniye halkına ne faydalı olacaksa, hangi kurumun görevi olduğu fark etmeksizin hepsine gücümüz yettiğince katkı sağladık. Gerek okullarımızın iyileştirilmesi ve gerekse çocuklarımızın okul dışındaki eğitimine destek olarak onların yarınlara daha iyi hazırlanması adına elimizden geleni yaptık." dedi.

"ÇOCUKLARA TATİL İMKANI SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK"

Başkan Hasan Can; Yaz Spor Okulları, Bilge Çocuk programları, Yaz Kur'an Kursu Spor Etkinlikleri ve İzci Kampları'nda, özellikle de tatile gidemeyen çocuklara, tatil imkânı sağlamaya çalışıldığından bahsetti. "Bu ülke ve bu çocuklar bizim. Tarih boyunca daima barış içinde yaşamış bir ülkenin çocuklarıyız." diyerek, birlik ve beraberliğin istikrarının ancak çocukların eğitimiyle sağlanabileceğini dile getiren Başkan Hasan Can: "Tarihi iyi bilmek ve millî değerlerle bütünleşmek çocuklarımızın yarını inşa etmesinde önemlidir. Bugün çocuklarımız, dün imkân bulamadıkları eğitimi alabilmektedir. Gerçekleştirdiğimiz Yüzme Kursu projesi de çocuklarımıza kazandırdığımız imkânlardan biridir. Bu yıl 10.000 evladımızın katıldığı bu etkinlikleri, önümüzdeki senelerde inşallah genişletmek, Ümraniye'deki 70.000 öğrencimize daha iyi hizmet verebilmek istiyoruz. İnşallah, daha büyük ve daha güzel hizmetlere katkımız devam eder. Emeği geçen herkese ve çocuklarını bize güvenle emanet eden ailelere çok teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini bitirdi.

KAYMAKAM DERVİŞOĞLU: ÇOCUKLARINIZI MUTLAKA BİR SPOR DALIYLA TANIŞTIRIN

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu yaptığı konuşmasında; "Çocuklarımız yüzme kurslarında yüzme öğrenip; kendilerini geliştirdiler ve yaz ayını en iyi şekilde değerlendirme imkânı buldular. Çocuklarını bu kurslara gönderen anne ve babalara teşekkür ediyorum" dedi. Ailelere çeşitli öğütlerde de bulunan Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu;"çocuklarınızı mutlaka bir spor dalıyla ya da sanat dalıyla tanıştırın. Çünkü bu kazanımlar, çocuklarınıza ileriki yaşlarda çok şey katacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve tüm protokol dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim etti.


Son Dakika Güncel Ümraniye'de Tatile Gidemeyen Çocuklar Yüzme Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Kadirsamed: Görün AKP nin hizmetini utanmazlar Allah razı olsun hükümetimizden oylar AKP ye 0 0 Yanıtla
  • Zzzz : Ki 0 0 Yanıtla
  • erdo: işte belediyecilik işte ak parti hizmeti 0 0 Yanıtla
  • M m: ANAP K BİTİREN ADAMI MI ipartiyeçağıracaksınız. Anapın kapısına kiliditakan adamı ampartiye alın onu da kapısına kilidi astırsın. 0 0 Yanıtla
  • suzan dogru: nasil yiyecekler o parayı insan tacirleri,insanlarin caresizliğinden faydalanan insanlara lanet olsun. 0 0 Yanıtla
  • 3838: lan benide götürünnnnn 0 0 Yanıtla

Advertisement