Ümraniye'deki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'deki Cinayet

İstiklal Mahallesi'nde bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve bir kişiyi de bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

19.08.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de bir kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü ve bir kişiyi de bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 16 Ağustos'ta Ümraniye'de şüpheli R.İ. (25) tarafından kavga sonucu F.H'nin (27) bıçaklanarak öldürülmesi ve O.C.T'nin (24) de bıçakla yaralanmasıyla ilgili çalışma yapıldığı belirtildi.

Çalışmalar sonucu 14 Ağustos'ta şüphelinin kardeşi ile maktul F.H'nin kavga ettikleri ve bu nedenle aralarında husumet oluştuğu, olay günü İstiklal Mahallesi'nde karşılaşmaları üzerine tekrar tartışma başladıkları ve kavga sonucu F.H'nin bıçaklanarak öldürüldüğü, O.C.T'nin ise sol omuz ve boynundan yaralanarak Siyami Ersek Hastanesi'ne kaldırıldığı kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu R.İ. kimliği tespit edilerek evine yakın bir noktada yakalandı.

Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen R.İ. tutuklandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ümraniye'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement