Ümraniyeliler Kahraman Tazeoğlu İle Şiire Doydu - Son Dakika
Güncel

Ümraniyeliler Kahraman Tazeoğlu İle Şiire Doydu

Ümraniyeli hayranlarıyla buluşan ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu, sevenlerine unutamayacakları şiir dolu bir gece yaşattı.

17.02.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2001 yılında çıkarttığı kitabıyla şiir dünyasında yerini alan şair-yazar Kahraman Tazeoğlu, Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında Atakent Kültür Merkezi'nde Ümraniyeli hayranlarıyla buluştu. Tazeoğlu, okuduğu şiirlerle Ümraniyelilere unutulmaz bir gece yaşattı. "Seni İçimden Terkediyorum", "Bukre", "Yaralı" gibi eserlerin yazarı, Tazeoğlu, yaptığı konuşmasında, "şiir, edebiyatın giriş kapısıdır" dedi. Programda popüler şiirlerini seslendiren Tazeoğlu dinleyenlerine duygu yüklü anlar yaşattı ve büyük alkış topladı.

"ŞİİR İNSANI BESLER"

"Ümraniyelilerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren, Kahraman Tazeoğlu, "Şunu fark ettim, Ümraniyeliler şiiri çok seviyor, çünkü mütemadiyen Ümraniye Belediyesi tarafından şiir dinletisi için davet ediliyorum. Ümraniyeliler biliyorlar ki, Ümraniye Belediyesi Kahraman Tazeoğlu'nu mutlaka çağıracak, sevenleriyle buluşturacak. Bu ilgi beni çok mutlu ediyor. Her seferinde de koşa koşa geliyorum. Çünkü şiir güzeldir, şiir insanı besler" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ümraniyeliler Kahraman Tazeoğlu İle Şiire Doydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement