Umre Yolcuları Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Umre Yolcuları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Umre Yolcuları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla umreye giden 26 kişi için uğurlama programı düzenlendi.

24.03.2015 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla umreye giden 26 kişi için uğurlama programı düzenlendi.

Merkez Kasımpaşa Camii bahçesinde düzenlenen uğurlama programına, İlçe Müftü Vekili Ömer Faruk Can, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftü Vekili Ömer Faruk Can, yaptığı konuşmada umre ibadetinin önemine değindi. Bu yolculuğun sıradan bir yolculuk olmadığını söyleyen Can, "Bu yolculuk Allah'ın rızasını kazanmak ve ibadet niyetiyle yola çıktığınız bir yolculuktur. Çünkü gideceğiniz yerler sıradan yerler değildir. Rabbimizin Kur'an-ı Kerim de ifade ettiği mekanlardır. Şimdiden umre için yola çıkacak kardeşlerimiz mutlaka bu bilinci kazanmaları lazımdır. İnşallah orada yapacağımız ibadetlerimize kat ve kat sevap verileceğini unutmayalım. Gittiğiniz mekanların kutsal mekan olduğunu unutmayın. O yüzden bu yolculuğa çıkan kardeşlerimiz elinden ve dilinden Kur'an-ı eksik etmeyecek. Rabbim inşallah o mübarek mekanda yapacağınız ibadetlerinizi, dualarınızı ve sakalarınızı en güzel şekilde kabul etsin" dedi.

Konuşmaların ardından umre yolcuları ilahi ve dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Din görevlileri Ramazan Özdemir ve Mustafa Karabulut önderliğinde yapılacak umre ziyareti 24 gün sürecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umre Yolcuları Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement