Umre Ziyareti THY'de TL İle - Son Dakika
Güncel

Umre Ziyareti THY'de TL İle

Umre Ziyareti THY\'de TL İle

Haber-Kamera: Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR / İSTANBUL DHADolar üzerinden uygulanan Umre ziyareti ücretleri Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan bir açıklamayla Türk Lirasına çevrildi.

07.12.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/ İSTANBUL DHA

Dolar üzerinden uygulanan Umre ziyareti ücretleri Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan bir açıklamayla Türk Lirasına çevrildi. THY Basın Müşavirliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Bayrak taşıyıcı havayolu THY halihazırda Amerikan Doları üzerinden uygulanan Türkiye çıkışlı umre ücretleri, bugün itibariyle Türk Lirası olarak uygulanmaya başladı.

Türk Hava Yolları'nın bu yönlü girişimiyle, dönem ve kullanılan seferlere göre vergi dahil Türkiye çıkışlı Umre ücretleri TL cinsinden uygulanacak.

Türk Lirasına çevrilen ücret uygulaması çerçevesinde, biletlemeyle ilgili cezai sürecin de -değişiklik/iade ve no-show (yolcunun rezervasyonu yaptırmış olduğu halde uçuşa gelmemesi)- TL olarak uygulanabilmesine yönelik gerekli tüm düzenlemeler tamamlandı. Türk Hava Yolları ve uçuş tarifeleri ile ilgili ayrıntılı bilgilere web sitesinden ve Çağrı Merkezi'nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir. "

MEYDAN VERGİLERİ

Bu arada yapılan açıklamada havalimanı vergileriyle ilgili olarak da şu bilgi verildi:

" Meydan vergilerinin uygulanmasına ilişkin prosedür Türk Hava Yolları uhdesinde olmayıp, USD cinsinden belirlenmiş olduğu için, TL cinsinden vergi dahil olmak suretiyle toplam ücret, bu kura göre farklılık gösterebilecektir.Türk Hava Yolları bu konuda değişiklik yapma hakkını mahfuz tutmaktadır."

Görüntü Dökümü:

(ARŞİV)

-Umre için THY ile uçacak yolcular

-THY uçağı ve binen umreciler

-Umrecilerin uçak içinde görüntüleri

-Uçağın içinde Umre ziyareti öncesi dua ve akranlar

-Atatürk Havalimanı

-Medine ve Kabe'de umrecilerden görüntüler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Umre Ziyareti THY'de TL İle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement