Umurlu'da Seçim Bürosu Açan Yalçın Pekgüzel'e Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Umurlu'da Seçim Bürosu Açan Yalçın Pekgüzel'e Büyük İlgi

Umurlu\'da Seçim Bürosu Açan Yalçın Pekgüzel\'e Büyük İlgi

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Umurlu'da gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışı sırasında halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.

02.03.2014 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Umurlu'da gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışı sırasında halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.

Umurlu seçim bürosu açılışında konuşan, AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel; "Umurlu'yu çok önemsiyorum. O nedenle Umurlu Belediye Başkanınız Rıza Posacı'yı, Efeler Belediyesi Meclis üyeliğinde 1. Sıra Adayı olarak belirledik. Kendisi, sizleri hem Büyükşehir, hem de Efeler Belediye Meclisi'nde temsil edecek. Ben buraya bir de müjde ile geldim. Adalet Sarayı Binası'nın Serçeköy'de yapılacağının taahhüdünü size getirdim. Bu konu hem milletvekillerimizin, hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş'ın desteğini alarak sizlere bu müjdeyi veriyorum" dedi.

Pekgüzel, Umurlu Seçim Bürosu açılışında Adliye Sarayı Binası'nın Serçeköy'de yapılacağının müjdesini vererek "Bu konuda milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız'dan da sözünü aldım ve bu müjdeyi ilk olarak burada sizlerin huzurunda, sizlere söz olarak veriyorum. "Üçlü olsun, güçlü olsun ve seçim büromuz hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.

Umurlu Seçim Bürosu açılışına AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Aday Adayı Fuat Fikret Aktaş, Umurlu Belediye Başkanı ve AK Parti Efeler Belediyesi 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Rıza Posacı ile diğer Efeler Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umurlu'da Seçim Bürosu Açan Yalçın Pekgüzel'e Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatih karahan: sayın başkan ve akp vekilim siz adalet binası için serçe köy diye inat ediyorsunuz bu serçe köyde ne var acaba bir rant mı yoksa aydını rahatlamakmı anlamış değilim. adliye çalışanları incirliova germencik davalıları vatandaş oraya kadar nasıl gidecek adliye girişi ve çıkışı trafik yoğunluğunu nasıl engeliyeceksiniz. siz aydını değil şahısları düşünüyorsunuz galiba. 0 0 Yanıtla

Advertisement