Umurlu Kardeşköy'e Kilitlendi - Son Dakika
Yerel

Umurlu Kardeşköy'e Kilitlendi

Umurlu Kardeşköy\'e Kilitlendi

Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup’un lideri Umurlu Belediyespor’da, Işıklı Demirspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

20.01.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 1.Amatör Küme 3. Grup'un lideri Umurlu Belediyespor'da, Işıklı Demirspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin antrenörü Yüksel Artun, hafta sonunda Kardeşköyspor'u yenmek zorunda olduklarını belirtti.

Işıklı Demirspor'un düşmemeye oynadığını ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu ifade eden Artun, "Maçın başında yediğimiz gol bizi kötü etkiledi. Rakibimizde düşmemeye oynyan bir ekip. Oyunu iyi soğuttular ve istediklerini yaptılar. Özellikle ilk yarıda galibiyeti hak edecek bir faaliyet yapamadık"dedi.

İkinci yarının özellikle son 10-15 dakikası rakip kaleye yüklendiklerini belirten Artun, "Ancak, iş işten geçmişti. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Rakibimiz kutluyorum"diye konuştu.

UMURLU'YA SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ

Takımın da çıkan iki kırmızı kartı da değerlendiren Artun, "Rakiple bir sıkıntı yaşamadık. Centilmence bir maç oldu. Artık Kardeşköyspor maçına hazırlanacağız. Rakibimizi kesinlikle yenmek istiyoruz. İddiası olmayan bir rakibimiz sahada olacak. Yine de ciddiyeti elimize alacağız. Umurlu'ya Süper Amatör Lig sevinci yaşatmak istiyoruz"ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umurlu Kardeşköy'e Kilitlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement