Umurlulu Minikler Çocuk Şöleninde Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Umurlulu Minikler Çocuk Şöleninde Hünerlerini Sergiledi

Umurlulu Minikler Çocuk Şöleninde Hünerlerini Sergiledi

Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun Umurlu Mahallesi’nde kış döneminde ortaklaşa düzenlediği kurslarda eğitim alan çocuklar düzenlenen Çocuk Şenliği’nde sahneye çıktı.

07.06.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efeler Belediyesi ile Efeler Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nun Umurlu Mahallesi'nde kış döneminde ortaklaşa düzenlediği kurslarda eğitim alan çocuklar düzenlenen Çocuk Şenliği'nde sahneye çıktı.

Umurlu Konferans Salonu'nda düzenlenen ve kış döneminde modern danstan, platese kadar bir çok dalda kurs gören 100 öğrenci kurs boyunca öğrendikleri oyunları sahneledikleri Çocuk Şöleni'ne Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Pınarcı, Umurlu Mahalle Muhtarı Mustafa Özer, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MUHTAR BAŞKAN ÖZAKCAN'A HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Şölenin açılış konuşmasını yapan Mahalle Muhtarı Özer Belediye Başkanı Özakcan'a mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, " Aydın'ın büyükşehir olmasının ardından Umurlu'nun bir kenara itileceğini ve yeteri kadar hizmet alamayacağımızı düşünüyorduk. Bu korkumuzu mahallemize yaptığınız hizmetler ile kalıcı olarak yıktınız. Belediyemizin hizmetlerinden oldukça memnunuz. Başta Mesut başkanım olmak üzere tüm Efeler Belediyesi personeline verimli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

"GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN BU GÜNE ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ"

Göreve geldiği günden bu yana geçen süre içerisinde tüm Efeler halkı için aralıksız çalıştıklarını ifade eden Başkan Özakcan, Mahallemizin, muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep ve istekleri doğrultusundan sıfırdan oluşturduğumuz belediyemizle ihtiyaç duyulan hizmetleri karşılamaya çalıştık. Bugün tüm birimleri ile hizmet verebilir hale getirdiğimiz belediyemiz ile vatandaşlarımızdan gelen talepleri daha kısa zamanda yerine getirme gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİT HABERLERİ YÜREĞİMİZİ YAKIYOR"

Hemen hemen her gün gelen şehit haberlerinin yürekleri yaktığını belirten Özakcan, "Geçtiğimiz yıllarda Umurlu'ya özel geleneksel hale gelmiş bir Erik Festivali düzenlenirdi. Biz bu tür festivallerimizi daha da genişletip, güzelleştirerek tüm mahalle halkımızın hoşça vakit geçirmesini düşündük ise de bu yıl Erik Festivalimizi yapmadık, yapamadık. Ülkemizin bir bölgesinden her gün şehit cenazeleri alıyor, hepimizin yüreğini yakan acılar yaşıyoruz. Belediye Başkanları olarak bizler CHP Genel Merkezi'nden festivale yönelik etkinliklerin yapılmaması görüşü bildirildi. O nedenle bizlerde festivallerimizi eğlenceden ziyade etkinlik olarak sunuyoruz. Geçmişte yapılmış olan yerel ürünlerimize yönelik festivallerimizi de bu nedenden dolayı gerçekleştiremiyoruz" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Konuşmasının sonunda açılan kurslara katılan öğrencileri gayretlerinden dolayı tebrik eden Özakcan, "Bir öğretim sezonunu da önümüzdeki günlerde bitireceğiz. Yeni öğretim yılında yine birlikte olmak, çocuklarımızın başarılarını hep birlikte görmek ve paylaşmak dileğiyle, minik öğrencilerimizi gösterdikleri gayretlerden dolayı kutluyorum" dedi.

Başkan Özakcan'ın konuşmasının ardından yıl boyunca öğrendiği dansları sahneleyen çocuklar ailelerini gururlandırırken, etkinlik sonunda Başkan Özakcan tarafından Efeler Akşam sanat Okulu Müdürü Hüseyin Pınarcık'a çiçek takdim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umurlulu Minikler Çocuk Şöleninde Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement