Cinnet Getiren Askerin Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Askerin Baba Ocağına Ateş Düştü

Cinnet Getiren Askerin Baba Ocağına Ateş Düştü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde cinnet getirerek 2 askeri şehit ettikten sonra intihar eden Piyade Çavuş Umut Aslan'ın İstanbul'daki baba ocağına ateş düştü.

09.12.2014 13:49  Güncelleme: 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, Suriye sınırındaki Boztepe Karakolu'nda görev yapan Piyade Çavuş Umut Aslan, nöbet değişimi sırasında cinnet geçirip er arkadaşları Kadir Yıldız ve Ramazan Yel'i tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Olay ilk önce Suriye tarafından silahlı saldırı olarak lanse edilmiş, ardından TSK ve valilik olayın askerin geçirdiği cinnet sonrası gerçekleştiğini açıkladı.

AİLESİ AÇI HABERLE YIKILDI

Umut Aslan'ın Dudullu Şenel Caddesi Ceylan Sokak'ta oturan ailesi acı haberle yıkıldı.

"OLAYIN İÇERİĞİ NET DEĞİL"

Cinnet getirdikten sonra iki asker arkadaşını öldürüp intihar ettiği öne sürülen piyade çavuş Umut Aslan'ın yakınları, olayın içeriğinin net olmadığını belirtti. Umut'un hayat dolu bir çocuk olduğunu ve kız arkadaşı olmadığını söyleyen amca Bülent Aslan, Umut'a son olarak cips gönderdiğini söyledi.


(2 arkadaşını öldürüp intihar eden Piyade Çavuş Umut Aslan)

AMCA: HABER GELİNCE ŞOK OLDUK, YIKILDIK

Şanlıurfa Ceylanpınar İlçesi, Suriye sınırındaki Boztepe Karakolu'nda göre yapan piyade çavuş Umut Aslan, iddiaya göre kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra cinnet getirip er arkadaşları Kadir Yıldız ve RamazanYel'i öldürdükten sonra intihar etmişti. Haberin duyulmasının ardından Aslan'ın Ümraniye Altınşehir Mahallesi Ceylan Sokak'taki evine ateş düştü. Baba Musa Aslan, yakınları ve komşuları tarafından teselli edildi. Haberi duyunca yıkıldıklarını söyleyen amca Bülent Aslan, "İçimiz yanıyor. Sabah haber gelince şok oldum. Yıkıldık. Olayla ilgili olarak birisi şöyle olmuş, birisi böyle olmuş diyor. Zamanı gelsin her şey belli olsun o zaman görüşürüz" dedi.

"KIZ ARKADAŞI YOKTU, HAYAT DOLU BİR ÇOCUKTU"

Amca Aslan, yeğeni Umut'u ve son yaptığı görüşmeyi de şöyle anlattı.

"Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Neşeli bir çocuktu. Kız arkadaşı yoktu. Sigaradan başka bir kötü alışkanlığı yoktu. Hayat dolu gencecik bir çocuktu. Kendisiyle ilgili hayallerimiz vardı. Ailenin tek erkek çocuğuydu. Yeri bende başkaydı. En son pazar akşamı konuştuk. Maddi sıkıntısı olup olmadığını sordum. Yok dedi. Telefonda soğuk olduğunu söyledi. İçlik gönderdik. 'Amca cips gönder' dedi. Arkadaşının annesi göndermiş 'Siz de gönderin' dedi. Cipsi çok seviyordu. Kargoyla gönderdik. Hatta cipsin içinde telefon da gönderdik. 'Fotoğraf çeken telefon gönderme' dedi yasak. Sadece sesini duymak istedik."

Öte yandan Ceylan Sokak'taki binalara da vatandaşların Türk bayrağı astığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Askerin Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • jiyan: allah sabır versin yakınlarına. . . mekanları cennet olsun. . . . . . 36 3 Yanıtla
  • Unknown: Bu rdm ve psikolojisi bozukları almıcaksın abi askere bu kadar basit 34 5 Yanıtla
  • mert: er ler arasında böyle şeyler arasıra olur. bizim asker canı sıkılınca silahcılık oynar. 22 12 Yanıtla
  • yusuf: gece 03 civarında bütün haber medyasında suriye sınırından atılan silahlar sonucu üç askerimiz şehit oldu diye haber sunuldu bugün sabah itibarıyla haberleri değiştirip asker cinnet geçirdi iki arkadaşını sonra kendini vurdu denildi AKP ALLAH belanızı versinn 23 11 Yanıtla
  • öner: pkklıların şehit ettiği askerlerimizi şimdidide cinnet geçirip birbirlerini vurdular haberini yaptıran akp ne güzelde hazırlamış seneryoyu Allah bildiği gibi yapsın sizi 21 7 Yanıtla
  • Amed: İşid saldırdı diyecek halleri yokya daha Düne kadar yaşasın işid diyen Askerle polis değilmiydi Bunuda işid yaptı açık ve net 8 18 Yanıtla
  • urfalı: yazik allah rahmet eylesın aillelerina allah sabır versın zorunlu askerlıgın sonuçları!!! 16 5 Yanıtla
  • kara murat: kendıni atışe atıyun nıye o garıban insanlar atıyursun 6 1 Yanıtla
  • tuhan: sivil otorite araştırsın allah rızası için herneyse ortaya çıksın kimse zan altında kalmasın 4 1 Yanıtla
  • AHMET KAYAR: Ulan ben bu çocuğu İstanbul da çok gördüm tipide düzgün bir çocuk bu işte bir iş var 2 1 Yanıtla

Advertisement