Umut Işığı Korosu, Unutulmaz Bir Türkü Gecesi Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Umut Işığı Korosu, Unutulmaz Bir Türkü Gecesi Yaşattı

Umut Işığı Korosu, Unutulmaz Bir Türkü Gecesi Yaşattı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ve eşi Kevser Çakacak, bu sene 14’üncü sanat yılını dolduran Mersin Polifonik Korolar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel konsere katıldı.

21.12.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, ve eşi Kevser Çakacak, bu sene 14'üncü sanat yılını dolduran Mersin Polifonik Korolar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel konsere katıldı.

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Çakacak çiftinin yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il protokolü, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda Mersinli sanatsever de katıldı. Umut Işığı Çocuk ve Yetişkinler Korosu'nun katılımcılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunduğu gecede, birbirinden güzel türküler seslendirildi. Konserin ardından koroyu tebrik eden Vali Çakacak, "Böyle güzel bir etkinlikte bu güzel şarkıları güzel çocuklarımızdan, hanımefendilerden ve beyefendilerden dinlemekten çok mutlu oldum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve her şeyimiz. Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması o kadar iyi olacaktır" diye konuştu.

Mersin Polifonik Korolar Derneği Başkanı Selma Yağcı da desteklerinden ötürü Çakacak'a teşekkür ederek, "Korodaki çocuklarımız merkez ilçelerde bulunan okullarda eğitim ve öğretimlerini sürdürmektedirler. Sosyal gelişim projesi kapsamında etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızın özgüvenleri yüksek, başarılı ve aydınlık gençler olarak yetişmesine katkı vermeye çalışıyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umut Işığı Korosu, Unutulmaz Bir Türkü Gecesi Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement