Ünal Aysal Galatasaray'ın Transfer Politikasını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal Galatasaray'ın Transfer Politikasını Açıkladı

Ünal Aysal Galatasaray\'ın Transfer Politikasını Açıkladı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray'ın transfer politikasını açıkladı.

22.07.2014 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sneijder gidecek mi? Muslera için teklif geldi mi? Drogba gitti, peki bu sezonun çileği kim olacak? Fanatik, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a ulaştı; Sarı-Kırmızılılar’ın merakla beklediği tüm cevapları aldı. Söz, Aslan’ın patronunda:

"İki kupayı da alırız"

“Bu yaz transfer sezonunda şimdilik ‘çilek’ düşüncemiz yok! Daha doğrusu önceliğimiz ‘yıldız’ değil. Çünkü zaten takımımızda birçok yıldız var. Şu an hedefimiz, ‘yıldız’ yerine ‘çalışkan arı’ almak... Özetle‘çilek’ değil ‘çalışkan arı’ peşindeyiz..."

"Koşan, basan, sürekli takımı için mücadele eden çalışkan arılara ihtiyacımız var. Tüm kupalarda mücadele verebilecek geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Hem ligi hem kupayı kazanacağımızı, Şampiyonlar Ligi’nde de ilk etapta gruptan çıkacağımızı düşünüyor ve arzuluyorum."

"Parayı veren, düdüğü..."

“Muslera ve Sneijder konusuna gelince... İkisi için de henüz teklif almadık. Bu oyuncularımızın takımımıza katkıları son derece tatminkâr. Buna karşın belirlediğimiz fiyatlar var, kesinlikle pazarlığa açık değiliz. Bu rakamların altında asla vermeyiz."

"Bu nedenle yıldızlarımıza talip olanlar, teklif dahi veremiyorlar. Yüzde 100 kararlı olan kulüp varsa gelir, istediğimiz rakamı verir ve ancak o zaman yıldızlarımız gidebilir. Sözleşme maddelerine uymak mecburiyetindeyiz. Bu durumda bizim de elimizden bir şey gelmez."

(Fanatik)

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ünal Aysal Galatasaray'ın Transfer Politikasını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement