Rasim Ozan Kütahyalı: Ünal Aysal İstifa Edecek - Son Dakika
Spor

Rasim Ozan Kütahyalı: Ünal Aysal İstifa Edecek

Gazeteci ve futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın istifa edeceğini söyledi.

17.09.2014 08:18  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki ilk maçta sahasında Anderlecht ile 1-1 berabere kaldı. Belçika ekibi Praet ile öne geçti. Cimbom, Burak Yılmaz’ın 90+1’de attığı golle puanı kurtarırken Rasim Ozan Kütahyalı, bomba bir iddia da bulundu. Kütahyalı, Anderlecht maçı sonrasında attığı twetle Ünal Aysal'ın istifa edeceğini iddia etti.

ÜNAL AYSAL PERŞEMBE GÜNÜ İSTİFA EDECEK

Sabah gazetesi yazarı ve Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, 1-1 sona eren Galatasaray-Anderlecht maçının ardından resmi twitter hesabından şu ifadeleri kullandı; "Pirandelli de bir kabahat bulmuyorum. Henüz çok yeni. Gs çok inançsız ve ihtirassız. Bjk bu sene şampi... Ünal Aysal misyonunu tamamladı. Başkanlık artık Aysal'ı heyecanlandırmıyor.Yeni Gs Yeni Başkan... Çarşamba olağanüstü divan toplantısının ardından Perşembe Ünal aysal İstifa edecek...Pirandelli sezon sonunu tamamlayamaz.Bu sene galatasaray için kaotik ve trajik bir sene olacak..."

AYSAL'IN İSTİFA EDECEĞİ SÖYLENİYOR

Öte yandan zor günler geçiren Galatasaray'da Ünal Aysal'ın üzerindeki baskı da artıyor. Başkanın Riva'nın satışı, basketbolu anonim şirket haline getirmek için yetki istemesine sıcak bakmayan üyeler bugün toplanıyor. Olağanüstü divan kurulu toplantısından olumsuz karar çıkarsa Aysal'ın istifa edeceği söyleniyor. Yönetimde de derin çatlaklar var.

Rasim Ozan Kütahyalı: Ünal Aysal İstifa Edecek
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Rasim Ozan Kütahyalı: Ünal Aysal İstifa Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • tipik: yahu bu rasimi yakından tanıyan bilir katıldığı her programda konuyu kaynağından uzaklaştırıp bambaşka ve alakasız yerlere cekerek bunun uzerınden prim yapmaya calısır. haydaaa diye saçma bı soylemı vardır lakin bu onu daha da itici yapar, arkadaslarının yüzüne tükürerek konuşur, en onemlısı katıldığı her programda cep telefonuuna arkadaşları mesaj atar ve sorularını buradan sorar yani kendi soruları değildir rasimin bir iki arkadaşı sürekli takip edip mesaj atar ve rasimde bunları kendi sorularıymış gibi sorar, insanlara ağzına geleni söyler fakat ben ne dedimki diyecek kadarda ufalır. . azalır. . kaybolur. . 11 1 Yanıtla
  • DİYOJEN: Prandelli ve Aysal gitsin, sinyor 5. Terim dönemi başlansın di mi canım. Aysal işi düzeltmeden gitmez elinden geleni yapıyor. 7 4 Yanıtla
  • UKKUS;: Sadece yorumcu değil, bir yetenek serisi. Şimdi de MÜNECCİM. . . 9 1 Yanıtla
  • DOĞRUCU DAVUT: EMRİN OLUR AĞAM. . . SUSSSSSS! KONUŞMA ! 7 1 Yanıtla
  • krizmiciktila: ortada car car boş konuşma varsa bilinki bu adam ve arkadaşları ordadır. 5 2 Yanıtla
  • ASİ: RASİM OZAN KÜTAHYALI BOŞ TENEKEDEN ÇOK SES ÇIKARMIŞ. BİRAZ KAPA ÇENENİ ANTİPATİK HERİF 3 1 Yanıtla

Advertisement