Ünal Aysal'ın Yunan Eşi Fani Aysal, Haftalardır Eve Uğramıyor - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal'ın Yunan Eşi Fani Aysal, Haftalardır Eve Uğramıyor

Ünal Aysal\'ın Yunan Eşi Fani Aysal, Haftalardır Eve Uğramıyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Yunan eşi Fani Aysal tarafından terk edildi. Fani Aysal'ı, iki aydır Türkiye'de ne gören var ne duyan.

16.09.2014 08:38  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011'de başkanlık koltuğuna oturduğu Galatasaray Spor Kulübü'nde şu sıralar birçok sorunla baş etmeye çalışan Ünal Aysal'ın, özel hayatının da epey sıkıntılı günler geçiriyor.

KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR

Sosyete kulislerinde; Başkan'ın, uğruna 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanıp senesine Amerika'da nikah masasına oturduğu Yunan eşi Fani Hanım ile evliliklerinin üzerinde karar bulutlar dolaştığı konuşuluyor!

25 MİLYON EURO'LUK YATTA TATİL YAPMIŞTI

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre; Dedikodular üzerine ufak bir araştırma yapınca; Fani Hanım'ın en son Haziran ayı sonunda Türk karasularında göründüğünü fark ettim. Ünal-Fani Aysal çifti, kızları Alin ile birlikte Haziran sonunda 25 milyon Euro'luk 'Barbie' adlı yatlarında Bodrum'da tatil yapmıştı.

BABA EVİNE GİTMİŞ

Fani Hanım'ı, iki aydır Türkiye'de ne gören olmuş, ne de duyan... Bu arada Temmuz'un ilk haftasında Mikonos'ta tatil yapan bir arkadaşım, Aysal çiftini gördüğünü; Fani Hanım'ın kızı Alin'i de alıp beş-altı bavulla yattan ayrıldığını söylemişti. O dönem, Fani Hanım'ın Atina'ya yakınlarını ziyarete gittiğini düşünmüştüm. Ancak görünen o ki; Aysal çiftinin arasındaki gerginlik o zaman başlamış. Bakalım Ünal Başkan; hem Fani Hanım ile arasındaki sorundan, hem de Galatasaray Kulübü'nde yaşadığı sıkıntılardan kurtulabilecek mi?

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal'ın Yunan Eşi Fani Aysal, Haftalardır Eve Uğramıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • celalettin aslan: bize ne 19 0 Yanıtla
  • GS şamp10: ya be fenevli ve sekiztaşlı sazanlar. . kendileriyle alakalı olmayan tüm haberlere balıklama dalıyor. . acaba kuş serisi kanarya -kartal yeine sürüngenlerden bi hayvan mı seçseydiniz. . yakışırdı size. . solucan-yılan gibi. . mesela. . . ne zaman bulutlu nemli hava olsa rahatlamak için meydana çıkar bu hayvanlar. . size çok yakışırdı. . çok benziyonuz. . 4 3 Yanıtla
  • m3Rt_059: KİM DEMİŞ ORTALARDA YOK DİYE DÜN GECE BENDEYDİ BİRLİKTE KAHVE İÇTİK :)) CİNCONUN SORUNLARINDAN BAHSETTİK. . Bİ ÜZÜLDÜM Bİ ÜZÜLDÜM FB Lİ OLARAK:)) 5 1 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: CANDAN ERÇETIN CANDAN ERÇETIN 3 1 Yanıtla
  • SARI KANARYA: NERDEN BILIYOSUNUZZZ IDARE BETMEDINI ÇAKALBUNLAR ZENGIN TAKMASIVAR PROTEZIVAR PARAYLA OYLEBIR SISTEM YAPARKI SENIN SULALENEDE YETERRRRR 1 1 Yanıtla
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement