Ünal'dan İş Yerlerine Güvenlik Kamerası Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Ünal'dan İş Yerlerine Güvenlik Kamerası Uyarısı

Ünal\'dan İş Yerlerine Güvenlik Kamerası Uyarısı

Emet Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Ünal, ilçede bulunan iş yerlerini hırsızlık olaylarına karşı güvenlik kamerası kurulması için uyardı.

29.11.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emet Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Ünal, ilçede bulunan iş yerlerini hırsızlık olaylarına karşı güvenlik kamerası kurulması için uyardı.

Kütahya'nın Emet ilçesinde son zamanlarda failleri yakalanamayan ve artan hırsızlık olayları nedeniyle, Emet Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Ünal bir açıklama yaptı. Hırsızlık olayları nedeniyle esnafın daha fazla zarar görmemesi için, iş yerlerine güvenlik kamerası kurulması çağrısında bulunan Ünal, "İlçemizde başta tekel ürünleri olmak üzere hırsızlık vakalarında artış görülmektedir. Bazı bölgelerde mobese kameraları yetersiz kalmakta ve hırsızların yakalanma süreleri uzamaktadır. İlçe esnafımızda iş yerlerini güvenlik kamerası sistemi kurarak, hem hırsızlık teşebbüsünde bulunmak isteyenleri caydırmış ve de olası bir hırsızlık vakasında hırsızların kısa sürede yakalanması için emniyet güçlerine katkıda bulunmuş olacaktır. Uluslararası araştırmalara göre çevre aydınlatmalarının suçları önlemede etkisi yüzde 40 iken, güvenlik kameralarının etkisi yüzde 60'tır. Bu nedenle tüm esnafımızı güvenlik kamera sistemi kurulması hususunda duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

İlçede son olarak iki ayrı markette yaklaşık 40 bin lira değerinde tekel ürünü çalınmıştı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünal'dan İş Yerlerine Güvenlik Kamerası Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement