Ünal Karaman'ın Dileği Olaysız Bir Maç - Son Dakika
Spor

Ünal Karaman'ın Dileği Olaysız Bir Maç

Ünal Karaman\'ın Dileği Olaysız Bir Maç

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman derbideki en büyük dileğinin; kavgasız, olaysız bir müsabakanın gerçekleşmesi olduğunu söyledi.

16.10.2014 15:45  Güncelleme: 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor, pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Adanaspor ile oynanacak derbi maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken, teknik direktör Ünal Karaman "Bu derbideki en büyük dileğim; kavgasız, olaysız bir müsabakanın gerçekleşmesidir" dedi.

Adana derbisinin Türkiye'nin önemli ve büyük ilgi gösterdiği maçlardan biri olduğunu da ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

"Bu müsabakadaki hedefimiz galibiyet olacak. Çalışmalarımızı da her zaman ki gibi ciddi ve titiz yapıyoruz. Futbolcularımın antrenmanlardaki istekli durumları beni mutlu ediyor. Derbiye yakışır bir futbolla kazanmak istiyoruz."

FUTBOLCULAR HIRSLI

Adanaspor maçının hazırlıklarını Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdüren mavi lacivertli futbolcular antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Çalışmalarda hırslı görünen ve teknik direktör Ünal Karaman'ın direktiflerini sahada uygulamaya çalışan Adana Demirsporlu futbolcular derbi için en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

DOSTLU KAZANSIN

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu ise, Adana derbisinin önemine değinerek, "Adana Demirspor ve Adanaspor bu şehir 2 güzel ve şehre renk katan takımlarıdır. Derbi maçta da her iki takım taraftarlarının daha dost, daha kardeşçe olmalarını sağlamak dileğimizdi, ancak tribün paylaşımı olmadı. Rekabetimiz sahada, centilmence olacaktır. Tribünde de ebedi dostluğumuz sürecektir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ünal Karaman'ın Dileği Olaysız Bir Maç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement