Ünal: Kurtulmuş, Gurur Kaynağımız - Son Dakika
Politika

Ünal: Kurtulmuş, Gurur Kaynağımız

Ünal: Kurtulmuş, Gurur Kaynağımız

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Başbakan Yardımcısı olarak görev almasından çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

30.08.2014 14:57  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Türkiye Cumhuriyeti'nin 62. Hükümetinde yer alan Ordulu Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Başbakan Yardımcısı olarak görev almasından çok büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Milletvekili Fatih Han Ünal, Türkiye'de yapılan her seçimin krizlerle dolu olduğunu, hatırlatarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Yeni Türkiye sloganıyla Cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştirdik. Eski Türkiye kimsenin hatırlamak istemediği krizler, yolsuzluklar ve yokluklarla doluydu. Her seçim Türkiye'de bir kriz sebebiydi. Hamdolsun ki; o günler geride kaldı. Cumhurbaşkanlığı seçimini başarıyla gerçekleştirdik. Türkiye'ye yakışır bir şekilde devir teslim töreni yapıldı. 62. Hükümet Türkiye Cumhuriyetinin en hızlı kurulan hükümeti olarak tarihe geçti. AK Parti kadroları tecrübesiyle Ülkemizin en önemli kurumlarını kısa sürede şekillendirebiliyor. Enerjisini Ülkemizin geleceğine ait önemli projelerine sarf ediyor. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve kabinesi Yeni Türkiye'nin mimarı olacaktır."

" SAYIN KURTULMUŞ ONUR KAYNAĞIMIZ OLMUŞTUR"

Yeni Türkiye'nin yeni kabinesinde güçlü ve tecrübeli isimlerin yer alıyor olmasından da mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Fatih Han Ünal, "62. Hükümetimiz tecrübeli ve güçlü isimlerle buluşmuştur. Kabinede yer alan hemşehrimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcılığı görevi alarak onur kaynağımız olmuştur. İlimiz ilk defa bir Başbakan Yardımcılığıyla göreviyle taltif edilmiştir. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Başbakanımız Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na ilimiz adına teşekkür ediyorum. Ülkemizin yakından tanıdığı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı olarak önemli hizmetler verecektir. Ağabeyimize büyüğümüze Yüce Rabbimden başarılar diliyorum" dedi.

"BÖLGEMİZ DAHA GÜÇLÜ OLACAK"

Karadeniz Bölgesi ve Ordu'nun İki Bakan ve bir Başbakan Yardımcısı ile çok daha güçlü bir şekilde temsil edilecek olduğunu da söyleyen Milletvekili Fatih Han Ünal; " Bölgemizin önemli isimlerinden Eski Grup Başkanvekilimiz ve Giresun Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli'nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirilmesi bizi ayrıca ayrıca memnun etmiştir. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Çağtay Kılıç ve Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile birlikte bölgemiz bir Başbakan Yardımcısı ve iki Bakan ile güçlü bir şekilde temsil edileceğine inanıyoruz. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki kabinemize başarılar diliyor, Ülkemiz ve Bölgemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ünal: Kurtulmuş, Gurur Kaynağımız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement