Unıcef İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün'den Vali Tapsız'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Unıcef İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün'den Vali Tapsız'a Ziyaret

Unıcef İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün\'den Vali Tapsız\'a Ziyaret

UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulaban ve İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret etti.

04.06.2014 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulaban ve İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün Vali Süleyman Tapsız'ı makamında ziyaret etti.

Vali Süleyman Tapsız, gelen misafirlerine Kilis'te bulunan konteyner kentler ile şehir merkezinde bulunan Suriyeliler hakkında bilgi verdi.

Türkiye'de Suriyeli çocuklar için ne kadar emek harcandığını neler yapıldığını göstermek adına burada bulunduğunu belirten UNICEF İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün, "UNICEF dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç olan çocuklara el uzatmaktadır. Bizler Suriye'de yaşanan iç savaş sonucu memleketlerini terk eden bu masum insanlara el uzatmak için buradayız. Konteynerlarda olsun, şehir merkezinde bulunan Suriyeli çocuklar olsun yapılanlar takdire şayandır" diyen Büyüküstün, "Her şey için Vali Süleyman Tapsız'ın şahsında herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Süleyman Tapsız gelen misafirlere teşekkür ederek plaket takdim etti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Unıcef İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün'den Vali Tapsız'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement