UNICEF Saruhanlı'daki Öğrencilere Yardım Etti - Son Dakika
Yerel

UNICEF Saruhanlı'daki Öğrencilere Yardım Etti

UNICEF Saruhanlı\'daki Öğrencilere Yardım Etti

UNICEF Saruhanlı'nın Kemiklidere Mahallesindeki Anasınıfı öğrencilerine, kırtasiye ve temizlik malzemesi temini için 3 bin 900 lira nakdi yardım gönderdi.

19.02.2015 15:40  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Saruhanlı'nın Kemiklidere mahallesindeki Anasınıfı öğrencilerine, kırtasiye ve temizlik malzemesi temini için 3 bin 900 lira nakdi yardım gönderdi.

UNICEF'in Türkiye Ofisi tarafından Saruhanlı'ya gönderilen yardım, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık tarafından öğrencilere teslim edildi.

Kaymakam Kanyılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada önceki yıllarda Doğu ve Güney Doğu Bölgelerine yardım yapan UNICEF'in Soma'daki maden kazası nedeniyle bu yıl Batı illerinde geri kalmış okullara yardım yapma kararı aldığını belirtti. Bu kapsamda Kemiklidereli 13 öğrenci için 3 bin 900 lira nakdi yardım gönderildiğini ifade eden Kanyılmaz, "Bu para ile öğrencilerin kırtasiye ve temizlik malzemesi ihtiyaçları temin ederek okula teslim ettik. Çocuklarımız adına UNICEF'e teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel UNICEF Saruhanlı'daki Öğrencilere Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement