Ünilig Voleybol Yarı Final Müsabakaları - Son Dakika
Güncel

Ünilig Voleybol Yarı Final Müsabakaları

Artvin Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Spor Ligi (Ünilig) Voleybol yarı final müsabakaları 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Artvin'de yapılacak.

28.02.2017 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Spor Ligi (Ünilig) Voleybol yarı final müsabakaları 28 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Artvin'de yapılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yönetilen ve Ünilig kapsamında olan Üniversiteler Voleybol yarı final müsabakaları teknik toplantısı Öğretmenevi'nde yapıldı.

Toplantıda konuşan Artvin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Artvin'de üst düzey grup müsabakaları yapılıyor olmasının memnuniyetini yaşadıklarını söyledi.

Yetim, "Şimdi böyle bir organizasyonun yapılması bizi mutlu ediyor. Bundan sonra ki senelerde daha iyi ve güzel mekanlarda sporcularımızı ağırlamak isteriz. Yeni ve daha güzel bir salon yapımı için gerekli çalışmaları yapıyoruz." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Yazan da "Son 3 yılda Doğu Karadeniz'de spor kenti olma yolunda önemli adımlar atan ilimiz bir organizasyonu daha yapmanın gururunu yaşıyor. Spor turizmi Artvin için çok önemli. Geçen yıl Artvin'e 348 takım gelerek 4 bin 748 sporcuyu misafir ettik. Spor turizmine katkıda bulunduğumuz gibi ilimizin kültürel tanıtımına da katkıda bulunduk." dedi.

Toplantı sonunda kura çekimi yapılarak takımlar eşleştirildi.

Voleybol Müsabakaları Erkekler yarı finalinde, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, bayanlar da ise Erzurum Atatürk Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi finale çıkmak için mücadele edecek.

28 Şubat Salı günü saat 11.00'de merkez spor salonunda bayanlar kategorisi maçlarında yapılacak müsabakalar, 2 Mart Perşembe günü saat 16.00 da erkekler müsabakaları ile son bulacak.

Toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu Artvin İl Temsilcisi Murat Ülker, Türkiye Voleybol Federasyonu gözlemcileri, hakemler, yöneticiler ve sporcular katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünilig Voleybol Yarı Final Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement