UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde bu hafta… - Son Dakika
Güncel

UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde bu hafta…

UNIQ Açıkhava Sahnesi\'nde bu hafta…

Doğayla iç içe atmosferiyle yıldızların altında sinema keyfi sunan UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde bu hafta 'Goodnight Mommy' ve 'A Perfect Day' film severleri bekliyor olacak.

16.08.2016 14:00  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Goodnight Mommy/ Ölümcül Oyun

18 Ağustos Perşembe 21:00

Gösterildiği her yerde sansasyona dönüşen, filmi izlerken bayılan izleyicilerin hikayeleri ile şöhreti kulaktan kulağa yayılan ÖLÜMCÜL OYUN/ GOODNIGHT MOMMY, 9 yaşındaki ikizler Lukas ve Elias'ın hikayesini anlatıyor. İkizler, estetik bir operasyon geçirdikten sonra yüzü bandajlı bir şekilde eve dönen annelerinin gerçek anneleri olup olmadığından şüphelenmeye başlar. Ancak kasabadan uzakta, ormanlık bir alanda olan evlerinde onlara yardım edecek kimse yoktur. Yabancı Dilde En İyi Film Oscar'ı dalında son dokuza seçilen ve Haneke'nin "Funny Games"ini akıllara getiren filmin yapımcılığını Avusturyalı yönetmen Ulrich Seidl üstleniyor.

Yönetmen:Severin Fiala, Veronika Franz

Oyuncular:Susanne Wuest, Lukas Schwarz, Elias Schwar

A Perfect Day/ Mükemmel Bir Gün

21 Ağustos Pazar 21:00

Balkanlarda hayat kendine özgü bir ritimle akar, aynı müziklerinde olduğu gibi. Bu film de matruşka bebekleri misali iç içe; bir savaş filmi içindeki yol hikâyesinden çıkan komedinin dramı; işte size Mükemmel Bir Gün.
Yıl 1995, Balkanlar'da savaş günleri... Gönüllü yardım ekibi, su kaynaklarını kirleten bir koca cesedi bir koca kuyudan çıkarmaya uğraşırlar. Tek engelleri ise ceset değil, mantıksızlıktır. Yaşanan talihsizlikler, her yerden çıkan bürokrasi, komik tesadüfler ile bu tanıdık manzarada seyirciyi mizah, dram, rutin, tehlike ve umut karşılıyor. Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry'den oluşan başarılı oyuncu kadrosuyla film, ilk gösterimini Cannes'da "Director's Fortnight" (Yönetmenlerin 15 Günü) bölümünde yaptı.

Yönetmen: Fernando León de Aranoa

Oyuncular: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierr

BAŞKA SİNEMA ve BKM işbirliği ile dünya sineması filmleri, festival filmleri ve Türkiye sinemasından seçkin filmleri haftanın 3 günü sinema tutkunlarına sunan sahnenin biletlerine Biletix'ten ulaşmak mümkün.

** Bilet fiyatı: 20 TL



Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNIQ Açıkhava Sahnesi'nde bu hafta… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement