UNIQ İstanbul'da BAŞKA SİNEMA - Son Dakika
Güncel

UNIQ İstanbul'da BAŞKA SİNEMA

UNIQ İstanbul; sinema sektöründeki en heyecan verici oluşumlardan biri olan BAŞKA SİNEMA işbirliği ile sinema gecelerini başlatıyor!

19.08.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perşembe ve Pazar geceleri, çimlerin üzerinde film keyfi sunan UNIQ İstanbul, film severleri bekliyor. Ramazanda Caz ve İstanbul Caz Festivali ile açılışını yapan İstanbul'un yeni açık hava sahnesi, bu kez film festivali ruhunu yaşatıyor. Sabırsızlıkla beklenen bağımsız filmleri yıl boyunca erişilebilir kılan ve "Bize Her Gün Festival" sloganıyla sinemaseverleri mutlu eden BAŞKA SİNEMA, kendi seçkisinden10 bağımsız filmle yazın son günlerini dolu dolu yaşatıyor.

23 Ağustos Pazar gecesi, başrolünde David Oyelowo'nun yer aldığı ve 4 dalda Altın Küre adayı olan 'Özgürlük Yürüyüşü (Selma)' adlı filmle açılışını yapan sinema etkinliği, 27 Ağustos Perşembe günü 'Leviathan' filmiyle devam edecek. 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku', 'Hayatımın Şansı' ve 'İnsanları Seyreden Güvercin' gibi dikkat çeken yapımlar da festival ruhunu yaşatan filmlerinden bir kaçı. Biletler Biletix.com'da!

UNIQ Açık Hava Sahnesi; konserler, filmler ve tiyatro gösterileri ile İstanbul'un kalbine dokunmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel UNIQ İstanbul'da BAŞKA SİNEMA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement