United'da Welbeck Krizi - Son Dakika
Spor

United'da Welbeck Krizi

United\'da Welbeck Krizi

Uzun yıllar sonra Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalacak olan Manchester United'da, takımın önemli silahı Danny Welbeck'in geleceği tartışılıyor.

21.04.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

1995-1996'da UEFA Kupası'nda boy gösteren Manchester United, ardından üst üste 18 sezonda da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmişti.

Bu sezon Premier Lig'cde facia günler yaşayan ve negatif anlamda birçok rekoru kıran Kırmızı Şeytanlar, Sir Alex Ferguson'suz ilk sezonunda inanılmaz bir düşüş yaşadı.

Son şampiyon Manchester United, David Moyes yönetiminde liderin tam 23 puan gerisine düşerken, ligi ilk 5 sıra içinde bitirme şansını da şimdiden kaybetti ve yeni sezonda Avrupa Kupaları'nda boy gösteremeyecek.

İngiliz ekipte, bu sezon birçok kez yedek kulübesine mahkum kalan golcü futbolcu Danny Welbeck'in durumu da oldukça can sıkıyor.

Premier Lig'de sadece 13 maçta ilk 11 şansı bulan İngiliz Milli futbolcu, bu sezon toplamda ise 32 resmi maçta görev aldı ve 10 kez fileleri havalandırdı.

Daha çok forma giyme şansı bulabileceği bir kulübün yolunu tutmak isteyen 23 yaşındaki futbolcu, sezon sonundan itibaren takımının başını bir hayli ağrıtacak. Welbeck'in en büyük mutsuzluğu ise göbekte değil de kanat bölgesinde görev almak.

Mevcut sözleşmesi 2016 yazına kadar devam eden Danny Welbeck ile ilgili konuşan teknik direktör David Moyes, kulübün resmi internet sayfasına şu açıklamayı yaptı:

"Danny Welbeck benim için çok önemli bir futbolcu ve ona fazlasıyla değer veriyorum. Hepinizin bildiği gibi birçok transfer spekülasyonu çıkıyor. Söyleyebileceğim tek şey; Danny Welbeck hem benim hem de Manchester United için gerçekten önemli."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor United'da Welbeck Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement