Üniversite Adaylarının Programı "Hayat Tercihtir" Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Üniversite Adaylarının Programı "Hayat Tercihtir" Başlıyor

Üniversite sınavlarının ardından zor bir süreç daha başlıyor. O da tercih maratonu. Tercihler de en az sınavlar kadar önemli. Doğru bölüm ve üniversite seçimi kişinin geleceği için çok önemli.

05.06.2015 12:54  Güncelleme: 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tercihler döneminde adaylara kılavuz olacak program "Hayat Tercihtir" bu dönem de ÜLKE TV ekranlarında adaylarla buluşuyor.

"Hayat Tercihtir" programı bu yıl da ÜLKE TV ekranlarında üniversite adaylarına yol gösterecek ve rehberlik edecek. Sunuculuğunu gazeteci Şaban Özdemir'in yaptığı, tercih danışmanı Uzm. Psk. Ece Tözeniş'in daimi konuk olduğu "Hayat Tercihtir" programı 13 Haziran 2015 Cumartesi günü başlıyor.

Üsküdar Üniversitesi'nden akademik kadronun katılımıyla ekranlara gelecek programda meslekler her yönüyle ele alınacak. Adaylar için doğru meslek hangisi detaylıca irdelenecek.

Programda hangi puan ile hangi bölüm ve üniversite tercih edebilir soruları yanıtlanacak. Sosyal medya üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirilecek programda aday öğrencilerin zihnini meşgul eden tüm sorular uzman ağızlardan cevap bulacak.

"Hayat Tercihtir" programı, Ülke TV ekranlarında hafta içi her gün 15.10'da, hafta sonu ise 11.10'da üniversite adaylarına rehber olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversite Adaylarının Programı 'Hayat Tercihtir' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement