Üniversite Öğrencileri Anaokul Öğrencilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri Anaokul Öğrencilerini Ziyaret Etti

Üniversite Öğrencileri Anaokul Öğrencilerini Ziyaret Etti

Kozluk MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Kozluk Anaokulunu ziyaret ederek dönem boyunca hazırladıkları el ürünlerini miniklere hediye etti.

25.12.2013 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Üniversitesi Kozluk MYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, Kozluk Merkez Anaokulunu ziyaret ederek dönem boyunca hazırladıkları el işi ürünlerini miniklere hediye etti. Anaokuluna gerçekleştirilen ziyarete Kozluk MYO Müdürü Doç. Dr. Şemsettin Dursun, MYO Sekreteri İsmail Işık, Öğretim Görevlileri Rukiye Aslan, Hasan Dursun ve İlhan Çiçek, MYO personeli Veysi Tutumlu ve Çocuk Gelişimi Programı öğrenciler iştirak etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nezir Sevim ve Merkez Anaokulu Müdürü Mahmut Işık tarafından karşılanan ziyaretçilere anaokulu öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

BÜYÜKLER MİNİKLERLE KAYNAŞTI!

Üniversite öğrencileri, dönem boyunca hazırladıkları el işi ürünlerini minik öğrencilere dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Doç. Dr. Şemsettin Dursun, amaçlarının dönem boyunca öğrencilerin yapmış olduğu çeşitli el işi ürünleri minik öğrencilerle paylaşmak olduğunu söyledi. Doç. Dr. Dursun, "Çocuklarımız, kendilerine imkan sağlanması halinde büyük işler başaracak kapasiteye sahiptir. Öğrencilerimizle birlikte bu ziyareti gerçekleştirerek minik öğrencilerimizi sevdiğimizi ve onların yanında olduğumuzu kendilerine hissettirmekistedik. Öğrencilerimiz için de miniklerle bir araya gelip kaynaşmak çok verimli oldu.Hazırladıkları ürünleri anaokulu öğrencilerine hediye ederek onları en iyi şekilde değerlendirmiş oldular." diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nezir Sevim ziyaretlerinden ötürü MYO Müdürü Doç. Dr. Dursun'a ve diğer ziyaretçilere teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri Anaokul Öğrencilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement