Üniversite Öğrencileri, İlk Defa Akdamar Adası'nı Görme Fırsatı Buldu - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencileri, İlk Defa Akdamar Adası'nı Görme Fırsatı Buldu

Teknede müzik görüntüleri- Adaya inen öğrenciler- Halay çeken öğrenciler- Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ ile röportaj- Öğrenci Mesut Yıldırım ile röportaj- Öğrenci Ezgi Gülaç röportaj- Detay görüntü Turizm Haftası- Çeşitli illerinden gelerek Van'da eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilk defa Akdamar Adası'nı görme fırsatı buldu Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Akdamar Adası'na gezi düzenlendi.

16.04.2015 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Teknede müzik görüntüleri- Adaya inen öğrenciler- Halay çeken öğrenciler- Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ ile röportaj- Öğrenci Mesut Yıldırım ile röportaj- Öğrenci Ezgi Gülaç röportaj- Detay görüntü Turizm Haftası- Çeşitli illerinden gelerek Van'da eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileri, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında ilk defa Akdamar Adası'nı görme fırsatı buldu Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Akdamar Adası'na gezi düzenlendi.Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Kerem Tezcan ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ öncülüğünde adaya giden Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri, karşılaştıkları manzaraya hayran kaldı. Erbane, gitar ve bağlama eşliğinde türküler söyleyerek halay çeken öğrenciler, çiçek açan badem ağaçlarıyla farklı bir güzelliğe bürünen adada bol bol fotoğraf çektirdi.Turizm Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten Kültür ve Turizm İl Müdürü Aktuğ, etkinlikler kapsamında, il dışından gelerek Yüzüncü Yıl Üniversitesinde eğitimlerini sürdüren öğrenciler için Akdamar Adası'na gezi düzenlediklerini söyledi.Öğrencilerden birçoğunun ilk defa adayı gördüğünü anlatan Aktuğ, özellikle ilkbahar döneminde çiçek açan badem ağaçlarıyla bambaşka bir görünüme bürünen Akdamar Adası'nı herkesin görmesi gerektiğini ifade etti.Öğrencilerden Mardinli Mesut Yıldırım da ilk defa görme fırsatı bulduğu Akdamar Adası'nda farklı bir güzellikle karşılaştığını dile getirdi. Türkiye'nin birçok yerindeki güzelliklerin Akdamar Adası'nın eşsiz görüntüsü karşısında sönük kaldığını anlatan öğrencilerden Ezgi Gülaç ise herkesi Van'ı ve adayı görmeye davet etti.

Üniversite Öğrencileri, İlk Defa Akdamar Adası\'nı Görme Fırsatı Buldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencileri, İlk Defa Akdamar Adası'nı Görme Fırsatı Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • myo garibanları: Ahh gariban öğrenciler 0 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement