Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti

Beyşehir ilçesinde öğrenim gören üniversite öğrencileri, evde bakım hizmetlerinden yararlanan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

28.02.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde öğrenim gören üniversite öğrencileri, evde bakım hizmetlerinden yararlanan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

AK Parti Gençlik Kolları'na mensup gençler ve üniversite öğrencileri, Beyşehir İlçe Belediyesi'nin sunduğu evde bakım hizmetlerinden istifade eden vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, yaşlılara çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette yaşlılarla birebir sohbet eden ve istekleri olup olmadığını soran gençler ve üniversite öğrencileri, bu tür ziyaretleri sık sık gerçekleştirerek kendilerini yalnız bırakmayacaklarının sözünü verirken, Beyşehir Belediyesi'ne yürüttüğü bu hizmetten dolayı teşekkür etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gerçekleştirilen ziyaret programı ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bizler bu hizmeti verirken ilçemiz sınırları içerisinde yardıma muhtaç vatandaşlarımızın derdine derman olmak istedik. Hepsinden önce onların bizlere ettiği tek bir hayır duası yeterli gelir. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız, kimsesiz amcalarımız, teyzelerimizin bir nebze de olsa huzur bulmalarına sebep oluyorsak ne mutlu bize. Ayrıca bu genç kardeşlerimize böylesine ince bir düşünce ile yaptıkları ziyaretten dolayı da teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Evlerinde Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement