Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Unutmadı

Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Unutmadı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Kampüsü’nde öğrenim gören Beyşehir Ekonomi Topluluğu öğrencileri, huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

27.03.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Kampüsü'nde öğrenim gören Beyşehir Ekonomi Topluluğu öğrencileri, huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Yüksekokul öğrencileri, Yaşlılar Haftası çerçevesinde Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, öğrenciler her zaman deneyim ve tecrübelerinden istifade ettikleri yaşlılara, sevgi ve saygıyı ifade etmek için bu buluşmayı gerçekleştirdiklerini söyledi. SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aziz Öztürk ise, toplumsal yaşamın temelinin karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, "Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, sosyal dayanışmayı yaşamın her döneminde ilke haline getirmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, özellikle gençlerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki bugünün gençleri yarının yaşlılarıdır" dedi.

Daha önce de aynı merkezi ziyaret ettiklerini vurgulayan ve bu defaki ziyaretlerini Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Beyşehir Ekonomi Topluluğu akademik danışmanı Öğr.Gör. Seyfettin Caner Kuzucu ise, Huzurevi Müdürü Osman Baybağan ile yaptıkları görüşmede, huzurevi sakinlerini Mayıs ayı içerisinde Beyşehir'de ağırlamak istediklerini belirttiklerini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencileri Yaşlıları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement