Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Hediye - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Hediye

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Bahşılı Barboros İlk ve Ortaokuluna kütüphane kurarak 500 kitap hediye etti.

27.03.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, Bahşılı Barboros İlk ve Ortaokuluna kütüphane kurarak 500 kitap hediye etti.

Küçük Ayaklar Topluluğu Grup Sorumlusu Dilara Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri olarak kendi imkanları ve hocalarının da maddi, manevi destekleriyle yardım faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi

Daha önce 35 öğrenciye kışlık elbise aldıklarını anlatan Yazıcı, "Şimdi de, kütüphanedeki dolapları, rafları ve masaları yaptırarak getirdik ve kurduk. Bugün de öğrencilerimizle birlikte bir açılış yaptık. Amacımız öğrencilerimize kitapları sevdirmek, okuma alışkanlığını vurgulamak, kitap okumanın eğitimde ne kadar faydalı bir erdemlik olduğunu aşılamaktır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Okul Müdürü Gülşen Yılmaz da üniversite öğrencilerinin bu davranışlarıyla çok büyük bir adım attıklarını belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden Anlamlı Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement