Üniversite Öğrencilerinden Kozcağız'a İlgi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerinden Kozcağız'a İlgi

Üniversite Öğrencilerinden Kozcağız\'a İlgi

Göreve geldiği günden beri Bartın Üniversitesi’nin bir fakültesini veya MYO’nun Kozcağız’a kazandırma konusunda yoğun uğraşlar veren Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman hedefine her geçen gün daha da yaklaşıyor.

22.03.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği günden beri Bartın Üniversitesi'nin bir fakültesini veya MYO'nun Kozcağız'a kazandırma konusunda yoğun uğraşlar veren Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman hedefine her geçen gün daha da yaklaşıyor.

Geçtiğimiz hafta Bartın Üniversitesi öğrencilerini Kozcağız'a davet ederek Kozcağız'ı anlatan ve burada kalmaları konusunda kendilerine her türlü kolaylığın sağlanacağını bildiren Başkan Karaman'ın çalışmaları olumlu sonuçlandı.

Başkan Karaman yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz hafta sonu düzenlediğimiz kahvaltıya katılan öğrencilerden bazıları bizlere Kozcağız'da ikamet etmek istediklerini bildirdi. Bizde bu doğrultuda öğrenciye ev kiralamak isteyen vatandaşlarımız ile görüşerek talebimizi ilettik. Vatandaşlarımızdan gerekli desteği gördük ve öğrencilerimizin konaklama ihtiyacını karşıladık. Çalışmalarımız devam ediyor çünkü burada ikamet etmek isteyen başka arkadaşlarımız da var. Yeni öğrencilerimiz ile bu akşam bir araya gelerek izleyeceğimiz yol haritası hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Tavsiyelerini dikkate alarak emin adımlar ile yolumuza devam edeceğiz. Fakülte ve MYO hedefini biraz da olsa geri plana bıraktık, ilk olarak rektörümüzün belirttiği gibi öğrencilerimizin burada barınmalarını sağlayacağız sonrası zaten kendiliğinden gelecektir. Ben özellikle Kozcağız halkından ve esnafından öğrencilerimize gerekli ilgi ve alakanın gösterilmesi hususunda destek istiyorum. Çünkü bu arkadaşlarımız ilerleyen zamanlarda bizler için referans olacak ve öğrenci sayımızın artmasında pay sahibi olacakları inancındayım" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerinden Kozcağız'a İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement