Üniversite Öğrencisi 4 Gündür Kayıp - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi 4 Gündür Kayıp

Siirt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki gençten 4 gündür haber alınamıyor.

14.08.2015 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki gençten 4 gündür haber alınamıyor.

Anne Asiye Dağtekin, yaptığı açıklamada, en büyük oğlu Sedat Dağtekin'den, staj gördüğü Siirt Belediyesi'nden öğle yemeği için çıktıktan sonra haber alınamadığını söyledi. Çocuğunun hayatından endişe duyduğunu belirten Dağtekin, karakola kayıp başvurusunda bulundu.

Dağtekin, silahlı 3 kişinin 4 gün önce bir araçla evlerine gelip oğlunu sorduğunu dile getirerek, "Polis zannettiğim kişiler oğlumun adresini istediler ben de iş adresini verdim. Gidiş o gidiş" dedi. Oğlunun kaçırıldığını öne süren Dağtekin, evlerine gelen silahlı kişilerin bindiği aracın plakasını polise verdiğini, söz konusu plakanın sahte çıktığını ifade etti.

Dağtekin, şunları kaydetti:

"Kim olduklarını bilmiyorum. Oğlumla dertleri nedir bilmiyorum? Silahları olduğu için ben de polis zannettim. Eğer kaçırılmışsa zorla kaçırılmıştır, gitmiyor. Sadece işe gidip eve geliyordu. Kaçırdılar onu. Dağa gidip gitmediğini de bilmiyorum. Benim çocuğum küçüktür, sakattır, yürüyemiyor. O savaşa gitmiyor. Lütfen çabuk benim oğlumu yollayın. Benim oğlum okulda staj görüyordu. Kendisini belediyede yazdırmıştı. Daha önce de polis okulunda ve hastanede staj gördü. Staj gördüğü yerin müdürü oğlumun yemeğe gittiğini fakat yemekten sonra mesaiye başlamadığını söyledi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi 4 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement