Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor takımı oyuncuları, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini Alyazma Anıtı'na siyah çelenk bırakarak protesto etti.

17.02.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor takımı oyuncuları, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini Alyazma Anıtı'na siyah çelenk bırakarak protesto etti.

Muratpaşa Belediyespor'un kadın hentbolcuları, Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etmek ve kadına yönelik şiddete dikkati çekmek için, üzerinde öldürülen kadınların isimlerinin yazılı olduğu Alyazma Anıtı önünde toplandı.

Kaptan Sevilay İmamoğlu Öcal, yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki tacizin, tecavüzün, kadına şiddetin çok olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bu yaşanan vahşet ilk değil ama dilerim son olur" dedi.

İkinci kaptan Diğdem Hoşgör de takım olarak Özgecan Aslan'ın ailesine başsağlığı diledi. Hoşgör, "Bundan sonra da kadına şiddet olayının yaşanmamasını diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement