Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Çankırı/bilecik/ - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Çankırı/bilecik/

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi- Özgecan Aslan'ın öldürülmesi Kocaeli ve Çankırı'da protesto edildiKOCAELİ/ Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi, Kocaeli ve Çankırı protesto edildi.

17.02.2015 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi- Özgecan Aslan'ın öldürülmesi Kocaeli ve Çankırı'da protesto edildiKOCAELİ/ Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi, Kocaeli ve Çankırı protesto edildi.Karatekin Parkı'nda, ellerinde kadına yönelik şiddeti kınayan pankartlarla toplanan Çankırı Ülkü Ocakları üyeleri, slogan attı.Burada grup adına açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Samet Cenk, Özgecan Aslan'ın vahşice öldürülmesini kınadıklarını ifade etti.Aslan'ın faillerinin idam edilmesi gerektiğini savunan Cenk, olayın derinlemesine incelenmesi gerektiğini belirterek, "İnsanlık çerçevesinin dışında kalmış bu davranış üzerinde yetkililer düşünmeli, eğitim ve ceza adaleti sisteminin etkinliği noktasında derinlemesine bir takım değerlendirmeler ve çalışmalar yapılmalıdır" dedi.Gruptakiler, açıklamanın ardından Aslan için mumlar yaktı, katilleri için idam sehpası kurdu.- KocaeliKocaeli Üniversitesi Öteki Hukuçular üyesi bir grup, Cumhuriyet Parkı'nda toplandı.Slogan atan grup, buradan Fethiye Caddesi'ne doğru ilerledi."Geceleri de sokakları da terk etmiyoruz", "kadın katliamına hayır" yazılı dövizler taşıyan gruptakiler, Yürüyüş Yolu üzerinden Sabri Yalım Parkı'na geldi.Gruptakiler, buradaki basın açıklamasının ardından dağıldı.Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi- Bilecik'te üniversite öğrencisi bir grup, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto ettti Bilecik'te kendilerini "Üniversiteli Kadın Kolektifleri" olarak adlandıran grup üyeleri, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini oturma eylemi ile protesto etti.Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan grup, ellerindeki pankartlarla slogan atıp, ıslık çalarak kent merkezine yürüdü. Yürüyüşün ardından tekrar meydanda toplanan grup, burada oturma eylemi yaptı.Grup adına açıklama yapan Şevval Kaya, Özgecan Aslan'ın öldürülen ilk kadın olmadığını ancak bundan sonra kadınların öldürülmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Kaya, erkek şiddetinin üniversiteli bir kadının hayatının son bulmasına sebep olduğunu dile getirdi.Açıklamanın ardından gruptakiler dağıldı.Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir araya gelen sürücüler, Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etti.Arsalanlar bölgesinde bir araya gelen sürücüler, üzerine Özgecan Aslan'ın fotoğraflarının bulunduğu otomobilleriyle Karabük ve Safranbolu caddelerinde korna çalarak olayı protesto etti.Başladıkları yerde protestolarını sonlandıran sürücülerden Burak Özdemir, bu tür cinayetlerin son bulmasını istediklerini söyledi.Özdemir, yetkililerin bir an önce bu tür olayların önüne geçmek için önlem almalarını istediklerini ifade etti. -Üniversite öğrencisi Özgecan'ın öldürülmesi-Çankırı-Bilecik-Karabük

Üniversite Öğrencisi Özgecan\'ın Öldürülmesi - Çankırı/bilecik/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Çankırı/bilecik/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement