Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

Malkara'da hizmet veren Malkara - Keşan Minibüsçüler Kooperatifi, Özgecan Aslan cinayetini protesto etti.

18.02.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malkara'da hizmet veren Malkara - Keşan Minibüsçüler Kooperatifi, Özgecan Aslan cinayetini protesto etti.

Gazibey Mahallesi'ndeki kooperatif binası önünde toplanan minibüsçüler, Mersin'de yaşanan olaya tepki gösterdi.

Kooperatif Başkanı Uğur Kazan, yaptığı açıklamada, minibüsçülerin mesleklerinin ve evlerine ekmek götürdükleri, işlerinin böyle sapık ruhlu insanlar tarafından yanlış anlaşılmaması gerektiğini belirtti.

Kendilerinin evlerine namuslarıyla helal lokma götürmek için gece gündüz, kar, yağmur, çamur demeden çalıştıklarını vurgulayan Kazan, şöyle konuştu:

"Müşterilerimizi gidecekleri yere emniyetle ve sağlıkla götürmeyi hedefliyoruz. Aynı hatlarda yıllarca çalışan kişiler olarak araçlarımıza binen müşterilerimiz bizlerin annesi, ablası, kardeşleri, babaları, amcaları gibidir. Minibüslerimize binen tüm yolcularımız bizlerin namusudur. Kendi canlarımızdan çok onların canlarını düşünürüz. Kendi işimizden çok onların işe yetişmesini düşünürüz. Gecesini gündüzüne kattığımız bizlere göre de kutsal olan mesleğimizin bu şekilde anılması, kardeşimiz olan, kızımız olan Özgecan Aslan'ın hunharca katledilmesini lanetliyoruz. Katillerin de en ağır ceza ile cezalandırılmasını diliyoruz."

Hükümetin minibüsler için çıkaracağı yasayı da takip edeceklerini aktaran Kazan, alınan önlemleri hemen uygulayacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement